dopocula som sa ze sa nemosem pocas menzesu kupat vo vani??je to len z hygienickeho a estetickeho hladiska alebo aj nieco ine???prosiim
Kramy a kupanie
..na bolestivu menstruaciu je dobry sex alebo masturbacia..pripadne brusne tance alebo vaginalne vajicko..:)..
..nazyvat menstruaciu "kramy" je hnusne..a naco kupat, staci sprcha, dobry pripravok s kyselinou mliecnou, ziadne brutalne mydla..
mno je asi nacase uviest do pravej miery: Baby, kupat sa pocas kramov vo vani nie je dobre. KUPAT!! To znamena, ze obycajne sprchovanie je uplne normalne, ba priam nevyhnutne! Ak pocas menstruacie nedochadza k pravidelnej hygiene, ryziko pohlavnych chorob je omnoho väcsie ako pri pohlavnom styku. Co sa tyka kupania v bazenoch, rozhodne nie! Prave vtedy riskujeme rozne zapaly ci infekcie. S tamponom, sa vsak kludne mozeme kupat v jazerach. Vtedy ale odporucam siltovku a najlepsie tien, lebo upal je pri menstuacii dva krat nachylnejsi. Sprcha je vtedy absolutne normlna a ako som povedala aj nevyhnutna!! Na bolesti brucha pomaha teplo. Takze uplne staci dat si na brucho teply vankus :)
no neviem xena,ale kupat pocas menzesu...a este v horucej vode...
mne zas gynekolog poradil ,že ked mam strašne bolesti pri menzese , tak pomaha horuca vana a fakt to zabera , len predtym než si lahnem do vane sa osprchujem a potom čista si lahnem do horucej vane a zatial vždy mi to pomohlo
ja sa teda radsej nekupem pocas kramov, urcite by som neriskla infekciu, nijak ma to nezabija, nerada sa kupem, nie je nad sprsku :)
to čo je zač, ze sa ti kúpaním predlzi..hmm.. snad nie..ja so svojimi bolestami som si napustila vanu lahla si tam a nepoznajúc lepsí relax som sa citila uplne skvele...snad mi to zase nepredlzi uz sa chcem milovat :)