Kramy a kupanie

Beruska

No neviem xena ale mne doktor povedal ze pri menstruacii sa nemozem kupat v bazene. Ale ve sprche mozem ale iba v horucej vode.

Beruska

Dobry den! Chcem sa opytat mam prvu menstruaciu a chcela by som vediet ci nahodou ma s toho nebude boliet hlava. Ci sa kozek kupat v bazene ked mam menstruaciu. Dakujem za pochopenie.

Mmle O

..nazyvat menstruaciu "kramy" je hnusne..a naco kupat, staci sprcha, dobry pripravok s kyselinou mliecnou, ziadne brutalne mydla..

elly

Lorraine ma pravdu, este doplnim, ze nie kazdy ma rovnaku intenzitu krvacania, a ak nemas silne kramy, mozes pouzit aj tampony, ale odporucam kupit v lekarni specialne na kupanie! :-)

Lorraine

mno je asi nacase uviest do pravej miery: Baby, kupat sa pocas kramov vo vani nie je dobre. KUPAT!! To znamena, ze obycajne sprchovanie je uplne normalne, ba priam nevyhnutne! Ak pocas menstruacie nedochadza k pravidelnej hygiene, ryziko pohlavnych chorob je omnoho väcsie ako pri pohlavnom styku. Co sa tyka kupania v bazenoch, rozhodne nie! Prave vtedy riskujeme rozne zapaly ci infekcie. S tamponom, sa vsak kludne mozeme kupat v jazerach. Vtedy ale odporucam siltovku a najlepsie tien, lebo upal je pri menstuacii dva krat nachylnejsi. Sprcha je vtedy absolutne normlna a ako som povedala aj nevyhnutna!! Na bolesti brucha pomaha teplo. Takze uplne staci dat si na brucho teply vankus :)

xena

mne zas gynekolog poradil ,že ked mam strašne bolesti pri menzese , tak pomaha horuca vana a fakt to zabera , len predtym než si lahnem do vane sa osprchujem a potom čista si lahnem do horucej vane a zatial vždy mi to pomohlo

sedmikraska

ja sa teda radsej nekupem pocas kramov, urcite by som neriskla infekciu, nijak ma to nezabija, nerada sa kupem, nie je nad sprsku :)

hladajúca

to čo je zač, ze sa ti kúpaním predlzi..hmm.. snad nie..ja so svojimi bolestami som si napustila vanu lahla si tam a nepoznajúc lepsí relax som sa citila uplne skvele...snad mi to zase nepredlzi uz sa chcem milovat :)