Caute chcem sa opytat ci je normalne mat chut na muzsky penis ak mam holku a za gay-a sa nepovazujem.Iba by som chcel vyskusat niekoho vyfajat popripade viac.No hnusi sa mi uz len predstava ze sa bozkavam s chlapom...Aky mate na to nazor?Za odpovede vopred dakujem
Muz s muzom
tosho=)))no vidis tak si sa nasiel,niektori sa hladaju cely zivot a predsa sa nenajdu:DDD
Ja som niečo také už skúsil a zistil som, že som gay a že je to to, čo som v živote hľadal... :)
keniz, je mi luto tvojej priatelky(teda ak nejaku mas)
fuuuj hnus
no podobne ako lola predomnou, dufam ze s takym niecim moj milovaný nikdy nepride, ako kazdeho osobna vec neberem to nikomu:)
:D:D s tymto keby sa mi zdôveril chalan ze ma taketo chute tak ho poslem do p... anno mas uplne zvratene, a nechutne predstavy...fuuuj
ja zas mam chute, aby sa na nas divali nejaki dalsi chlapi a pritom masturbovali... samej mi to pripada hrozne... proste pointa - mozes mat rozne predstavy, ktore ta vzrusuju a nemusis ich nikdy zrealizovat. ktovie, co sa skryva v hlavach tych, co tu pisu, aky si nechutny... mozno chcu pretahovat opice..
Bebe1989 sa vyjadrila aj za mna.
mne sa prave vcera snivalo ze sa dal oco preoperovat na zenu, fuj , he :DDDDDDDDDD
Moja priatelka ma vopresovany penis a je to fajn