Meškajú mi kramy, s priateľom som mala sex naposledy pred 3 týždňami a praskol nam kondóm ale nebolo veľa času lebo sme zmenili polohu a ja som dostala krč do nohy on sa ešte nespravil ale diera tam bola...brala som aj antibiotika Penclen lebo som mala angínu a potom som aj brala také čapíky od gynekologičky gino-pevaryl...je možné žeby mi to meškalo z toho a mala som aj veľa stresu...robila som si tehotenský test a bol negatívny ale bo pár hodinách tam bola ďalšia slabulinká palička...je možne že som tehotná aj keď test po 10 minútach už je neplatny a bol najprv negatívný pls poraďte mi...
čo všetko ovplivňuje kramy
ani ja nemam rada výraz kramy...je to take otrasné.
eeeeeeeee> no dobre,...take teda "TETA Z AMERIKY" lepsie??????? ;-/
neznassam vyraz kramy.pouzivaju ho iba ........e
Je mnoho veci,co ovplyvnuju kramy..Mozno si vobec nemala tento mesiac ovulaciu,a tym padom kramy nedostanes.strasne vela zenam vynecha menstruacia uplne,ked sa blizi jesen,alebo jar.Moze to byt aj hormonalna zmena,je toho vela.Ale ak bol test negativny,a dokonca po troch tyzdnoch,podla mna sa nemas coho bat..Ked tak este skoc na gyndu,nech ti pichne vyvolavacku.Ale potom si test nerob,urcite by bol pozitivny.A kolko ti vlastne meskaju?Mne uz tyzden ;-))))
ema..ďakujem ale ja som sa skôr modlila aby tam druhá nebola...a poviem ti bol to strašný stres pre mňa čakať 3 minúty...tak dúfam, že sa testu dá veriť
Poviem ti že tehotenské som si robila už niekoľko krát a ked som si nahovárala ze som otehotnela tak som tam videla aj tri paličky,preto by si mala ten test okamžite po uplynuti dostatočného času čo je okolo3 min ihned vyhodiť, a ak neveríš urob si ďalši, budeš to mať istejšie.