Dekolen, prsia extera+, erdic

llllll

ja som brala tabletky prsia extra, ale len týzden lebo mi z nich bolo strasne zle a moja plet vyzerala hrozne. spravilo sa mi také akne ze som sa bala pozriet do zrkadla!!!!!!!!! a strasne my z toho mastnela plet. a tie tabletky nehorázne zapáchaju , horšie jak psie granule!!!! škoda penazi !!!!

Alča

Od produktu jsem asi očekávala příliš mnoho a moc rychle. Je mi 24 a mám menší poprsí. Po užívání doplňku stravy se mi menší prso vyplnilo, zpevnilo a velikostně srovnalo s druhým. Po několika měsících se mi vše vrálito do původního stavu. Na mě je výrobek příliš drahý na to, abych ho užívala několik let, jak jsem četla v jiných diskusích. Zdáse že zabírá pouze dlouhodobě a pro ženy po těhotenství. Takže holky, my máme smůlu.

alenka

Prajem pekny den. Uz doberam 2he balenie a absolutne nic. Skutocne uz nikdy v zivote nenaletim na ziadnu reklamu. Skoda penazi, mohla som si radsej kupit topanky.. Tak mi treba za to ze som chcela mat na leto krajsi dekolt a som len o 1 000 sk chudobnejsia. Tymto chcem aj pozdravit vyrobcu, nech sa mu dari aj nadalej vyrabat taketo "skvele, pravdive" vyrobky so 100%nou ucinnostou..

mirka5

Urcite nepomaha.My sme to s kamoskami skusali a nie len tieto a nic,mne sa zda,ze to malo skor opacny efekt.Su to uplne zbytocne vyhodene peniazky a vysledok ziadny..

miska

jedna moja znama to skusala a trosku jeej prsia spevneli ale nepokracovala v tom,takze ktovie ,mozno by dosiahla aj zelany vysledok..