ahoj mam 16 rokov a urolog ma objednal do nemocnice na stredu na prestrihnutie uzdicky .. chcem sa spitat treba prist do nemocnice aj s rodicom alebo staci sam? a este sa chcem spitat ze moc to ovplyvni vydrz ?
uzdicka
to fakt nikto neviete?
no vies ale ked to necham len tak ze to nebudem stahovat tak je mozne ze mi to tam zacne hnisat nie?
takze este si to nemam stahovat ale len tak zvonka natierat repikovim cajom?
Ja by som to neskusala :)
Stanley, poctivo natieraj repikom, to ti nenormalne urychli hojenie.
noo uz to mam za sebou . .doktor mi povedal ze 2 dni s tym nic nemam robit a po 2 dnoch si to mam natierat repikovim cajom... len neviem ci po tych 2 dnoch si uz mozem stahovat predkozku celu ... neviete?
ludia prezili aj horsie veci ako toto, proste si povedz ,,nikdy nebolo tak zle aby nebolo horsie,,
ludia nahanate mi strach .. kazdy mi hovoril ze je to dobre a ze to neboli a vy toto ..
no mne to robili akurat pred mesiacom a uz mi to ani nehnisa len sa stale nemozem poriadne vystat a na sex nemozem ani pomysliet a na hovno je to ze ma predvcerom opustila priatelka. ale uz sa to podstatne lepsi
mne to robili tiez, strasne to bolelo potom mi to asi mesiac hnisalo a mal som to zapalene. Neskor to preslo na pichavu bolest v zaludi a doktor mi musel do neho pichnut nejaku latku. A hovoril ze sa to stava vo vacsine pripadov. A na to co si sa pytal ci to ovyplyvni vydrz tak predtym som sa dokazal s manzelkou milovat aj 30 minut v kuse a teraz vydrzim asi tak minutu a pol.
lebo ju mam kratku a ked uplne stiahnem tak ma to taha ..