ahoj,zaujima ma ,to ze ked som mala s priatelom nechraneny pohlavny styk a len par dni po tom mi je zle,a boli ma hlava a aj oci trocha no proste na picu mozno mam aj horucku,raz mi je teoplo raz zima...ci to moze naznacovat tehotenstvo?alebo priznaky sa objavuju trocha neskor tak cca 10 dni?lebo tie moje pretvrvavaju nieco cez 4dni..za dotazy vopred dakujem
su to priznaky tehotenstva?
ahojky kocky aj ja mam problem ako vy...vcera som mala dostat kramy a nic...asi pred dvoma tyzdnami sme mali s frajerom styk, asi minutu prerusovanu suloz a potom normalku s kondomom, bojim sa ako pes.Som aj chora ale neberem ziadne lieky kazdu hodinu cakam a chodim na WCko pozriet co nove :( ale zatial nic...sice mala som horucky tak to je mozno tym uvidime drzme si palce
no presne... mali sme sex predminuly vikend, kramy som mala dostat tento vikend - ochrana bola (ten krem pharmatex a ani sa do mna neurobil) ale aj tak.. som proste STRASNE vydesena :((
bujak, ja som si prelezala cele prazdniny a este dalsi tyzden si polezim.. ked uz sme pri tych priznakoch... moze byt aj celodenna nevolnost naznakom tehotenstva, alebo to budem mat s tych svinskych antibiotik??? lebo tie vraj su dost tazke a tak... ale tak neviem,... beriem ich uz par dni, ale tak hnusne ako dnes mi teda este nebolo... :((( bojim bojim
skor choroby, neviem sice kedy presne sa objavuju priznaky, ale tak skoro podla mna nie
naozaj sa priznaky tehotenstva ukazuju tak skoro? uz 10 dni po potencionalnom pocati?????