Od kedy som začala brat antikoncepciu mam už 2 týždne v kuse kramy...je to normálne alebo treba íst ku gyn. ??? :(
? Antika ?
veru mesiac a teraz nemam ziadne priznaky, absolut -krem unavy aj to len fakt obcas, ziadne bolesti nic, ale to boli sice silne ale nebolestive vtedy mesiac
misinka: mesiaaaaac ?!! :"(no mna asi slahne z toho ked to neprestane
ide o to, že je to normálne pri braní hak, ale nie je to normálne pre telo, strata krvi, ale gyn. majú svoje teorie, a čokolvek by sa dialo počas tých 3 mesiacov, spadá to do obdobia - zvykania si tela na hak - povedia vám, že je to normálne!!! a to nepovažujem za ok!
ja som mala silne krvacanie az mesiac, bola som zufala ked som to zacala brat, po dvoch tyzdnoch nneustaleho kravacania som isla na gyndu a ta mi povedala ze sa to moze prejavit ( NO JE NORMALNE ZE VAM TOTO POVIE GYNEKOLOGICKA??? ) no presli dva tyzdne a nic, uz som si povedala ze tabletky smarim do kosa a zmenim gynekologicku ked to v ten den prestalo ( nikedy to bolo slabsie inokedy velmi silne krvacanie - ako ty hovoris uz som si niekedy myslela ze to prestane) a teraz to beriem 5 mesiac ziadne vedlajsie priznaky okrem unavy sa nevyskytuju.
podla mna to nie je normálne - ale pri hak sa to môže stať! ak ti povie gyn, že počkaj 3 mesiace - to prejde, tak zmeň aj značku aj gyn!!!
ak je to dost silne tak sa telefonicky skontaktuj so svojim gynekologom a on ti poradi ci mas prist alebo este chvilu pockat, ok?
take slabsie krvacanie sa pocas prveho mesiaca objavuje, ale silnejsie neviem...
No praveze dost silné...zdalo sa mi ze to už prechádza ale nič :(
je to silne, alebo len take slabucke krvacanie?