Aky sampon proti lupinam?

Helen.tn

Garnier - proti lupinam. Ja uz niekolko rokov pouzivam tento sampon, niekedy ho dostat Garnier 2+1 [ s kondicionerom ]. Mozno hned neuvidite vysledky [ po 1.umyti] ale ak ho zacnete pouzivat, tak budete spokojny. Pre Garnier som sa rozhodla asi v roku 2002 potom, ako som citala ze je to jediny sampon vytvoreny na prirodnej bazi. Kedze mam polodlhe vlnite vlasy, ktore boli neustale vysusene, takziez som sa rozhodla pre Garnier-penove tuzidlo, ktore dlhu dobu na Slovensku nemali[ neviem ako to je teraz]. Kedze byvam v Anglicku, tu nie je problem ho zohnat, alebo vo Svajciarsku or Italii. Verim, ze ked trochu do Garnier investujete, coskoro pridete na to, o com hovorim.

fastbaby

Kup si v lekarni Eucerin. Maju dva druhy. Jeden je na suchu pokozku hlavy s tvorbou supiniek a druhy je na brutal lupiny. Mne pomohol. Objednala som si to cez mojalekaren.sk, je to lacnejsie (hlavne ak si z BA a mozes si po to zajst osobne).

stix

ja som mal problem s lupinami ale pravidelne pouzivam head and shoulders a asi raz do mesiaca pouzijem aj nizoral a s lupinami uz teraz nemam ziadny problem, sice uplne nezmizli ale dost sa ich mnozstvo zredukovalo

zuzanazuzana

mne kedysi kozny predpisoval nizoral, ale po case si nan moja pokozka zvykla, takze prestal pomahat. v anglicku som si kupovala sampon proti lupinam neutrogena, niektore ich vyrobky su dnes uz aj na slovensku, skus sa spytat na tento sampon v lekarni. a v sucasnosti pouzivam svetlomodry loreal, a ten mi vyhovuje. ale rozmyslala som, ze skusim aj ten tmavomodry loreal.

.........

majka_zavisi ci mas prave lupiny, ktore su sposobene mykot.premnozenim a to sposbuje olupovanie, a SVRBENIE,ak nie, tak mas len suchu kozu na hlave, co lupiny nie su,vtedy samozrejme sampony prosti lupinam nepomoze, ty netrpis na lupinyvtedy moze pomoct aj vyzivny olej.

.........

na pravidelne pouz.zacni s head and shoulders, a ak ten nepomoze tak nizoral,prve dva tyzdne 2krat do tyzdna, potom len raz,ako prevencia.

keituskaaaa

No tak neviem ako na SK ale tu v Anglicku maju Head and Shoulders aj na suche aj na mastne proti lupinam Jednoznacne ten alebo jeden taky v lekarni ale nepamatam jeho nazov viem len ze ho maju len v lekarni

patuska

Mam tie najhorsie vlasy na svete.......mam ich strasne mastne s lupinami a na koncekoch su zas moc vysusene a su bez objemu.tak neviem aky saMPON MAM POUZIVAT.BOLA BY SOM RADA KEBY MI NIEKTO PORADIL!!