Ahojte!!Mohli by ste mi pomoct?? Nejakym samponom na mastne vlasy a lupiny.Uz dlhsie pouzivam niveu ale ta mi je na nic!!neviete ci zabera head and shoulders alebo garnier....... pls.
Aky sampon proti lupinam?
Garnier - proti lupinam. Ja uz niekolko rokov pouzivam tento sampon, niekedy ho dostat Garnier 2+1 [ s kondicionerom ]. Mozno hned neuvidite vysledky [ po 1.umyti] ale ak ho zacnete pouzivat, tak budete spokojny. Pre Garnier som sa rozhodla asi v roku 2002 potom, ako som citala ze je to jediny sampon vytvoreny na prirodnej bazi. Kedze mam polodlhe vlnite vlasy, ktore boli neustale vysusene, takziez som sa rozhodla pre Garnier-penove tuzidlo, ktore dlhu dobu na Slovensku nemali[ neviem ako to je teraz]. Kedze byvam v Anglicku, tu nie je problem ho zohnat, alebo vo Svajciarsku or Italii. Verim, ze ked trochu do Garnier investujete, coskoro pridete na to, o com hovorim.
Kup si v lekarni Eucerin. Maju dva druhy. Jeden je na suchu pokozku hlavy s tvorbou supiniek a druhy je na brutal lupiny. Mne pomohol. Objednala som si to cez mojalekaren.sk, je to lacnejsie (hlavne ak si z BA a mozes si po to zajst osobne).
mne kedysi kozny predpisoval nizoral, ale po case si nan moja pokozka zvykla, takze prestal pomahat. v anglicku som si kupovala sampon proti lupinam neutrogena, niektore ich vyrobky su dnes uz aj na slovensku, skus sa spytat na tento sampon v lekarni. a v sucasnosti pouzivam svetlomodry loreal, a ten mi vyhovuje. ale rozmyslala som, ze skusim aj ten tmavomodry loreal.
majka_zavisi ci mas prave lupiny, ktore su sposobene mykot.premnozenim a to sposbuje olupovanie, a SVRBENIE,ak nie, tak mas len suchu kozu na hlave, co lupiny nie su,vtedy samozrejme sampony prosti lupinam nepomoze, ty netrpis na lupinyvtedy moze pomoct aj vyzivny olej.
na pravidelne pouz.zacni s head and shoulders, a ak ten nepomoze tak nizoral,prve dva tyzdne 2krat do tyzdna, potom len raz,ako prevencia.
NIZORAL tusim:-)
No tak neviem ako na SK ale tu v Anglicku maju Head and Shoulders aj na suche aj na mastne proti lupinam Jednoznacne ten alebo jeden taky v lekarni ale nepamatam jeho nazov viem len ze ho maju len v lekarni
Mam tie najhorsie vlasy na svete.......mam ich strasne mastne s lupinami a na koncekoch su zas moc vysusene a su bez objemu.tak neviem aky saMPON MAM POUZIVAT.BOLA BY SOM RADA KEBY MI NIEKTO PORADIL!!
DOBRY JE VICHI NAJDETE HO V LEKARNACH ALE JE TROCHU DRAHSI.