Ahojte!!Mohli by ste mi pomoct?? Nejakym samponom na mastne vlasy a lupiny.Uz dlhsie pouzivam niveu ale ta mi je na nic!!neviete ci zabera head and shoulders alebo garnier....... pls.
Aky sampon proti lupinam?
Dobrý deň ,, mam problém z lupinami mohli by ste my pomocť a mam suchu pokožku
skus Capissan a nedaj sa odradit tym, ze sa pouziva aj pri vyskyte vsi ... okrem toho je totiz aj velmi efektivny proti lupinam
Ja mam velmi velmi dobre skusenosti s ajurvedskymi samponmi a vyzivou (a to zo vsetkych stranok, nielen lupiny). Su to zomlete bylinky alebo kora stromov apod. Rozrabaju sa s vodou. Okrem uplneho odstranenia lupin pomohli odstranit aj chrasticky. A tiez vlasy tak rychlo nemastneju. Vyzivu si davam kvoli objemu, co je zatial najlepsia vec aku som doteraz mala.
Nizoral nie je sampon ktory sa da pouzivat dlhodobo. Pokial nastane efekt zlepsenia po Nizorale a potom zacnes pouzivat nejaky iny bezny sampon na denne pouzitie, a problem sa vrati spat, tak urcite mas alergiu na niektoru zlozku v sampone. Potom treba tento sampon uplne vylucit, a umyvat si vlasy len cistou vodou, resp. odvarom zo zihlavy, repika, atd.. cize zliat vlasy tymto odvarom alebo potom vsadit peniaze do niecoho co je 100% bio a certifikovane - tam su vlastne vsetky zlozky aj chemicke nahradene prirodnymi.
Ja som už všelijaké šampony proti lupinám skúšala, z lekárne /aj NIZORAL/, potom aj zahraničné a nič nepomohlo. Odkedy je Head an shoulders / či tak dajako/, tak jedine tento mi zaberá. Ale to bude asi idividuálne lebo môj má z neho lupiny. On si pochvaluje VENITA šampon, ale ťažko sa zháňa.
niektorym ludom velmi pomohlo, ak vyskusali taky velmi prirodny sampon bez akychkolvek alergenov a chemickych latok - tzv. "Ziadny sampon"... skus si dokladne umyvat kazdy den hlavu len cistou vodou
Ahoj, ja mám citlivú pokožku, tvoria sa mi lupiny a už 10 rokov používam šampón Reghaar. Medzi tým som skúšala iné rôzne šampóny z lekárne ale Reghaar je najúčinnejší. A ešte mi tak po ňom zhustli vlasy, že mám dve parochne, hehe :) Najlepšie je ho nechať pôsobiť 5 minút a potom vlasy nebudú také lepkavé. Tak vyskúšaj, dostať ho v lekárni.
Ahoj, ja mám citlivú pokožku, tvoria sa mi lupiny a už 10 rokov používam šampón Reghaar. Medzi tým som skúšala iné rôzne šampóny z lekárne ale Reghaar je najúčinnejší. A ešte mi tak po ňom zhustli vlasy, že mám dve parochne, hehe :) Najlepšie je ho nechať pôsobiť 5 minút a potom vlasy nebudú také lepkavé. Tak vyskúšaj, dostať ho v lekárni.