Krivé zuby-veľký problém?

afinitonka

no ja som nosila aj na hornych aj na spodnych a to vazeni tri cele roky takze pokoj...ale nie som ten typ co ked hovori vidite mu az kdesi za stolicky cize pohoda...no a pred tyzdnom mi dala konecne dole aj zo spodnych a oproti tomu co som mala predtym mam zuby ako podla casopisu...ozaj odporucam...trocha bolesti zozaciatku a financie..jedine nevyhody

miselka

podla mna kto ma krive zuby, mal by si urcite dat strojcek. vsak to vobec nevadi, ze nosis strojcek. ked si vsimnes, tak uz skoro kazdy druhy clek novy strojcek. niet sa za co hanbit a potmo budes mat krasne rovne zuby a budes este rada, ze si si dala strojcek. samozrejme ak su financie

sedmikraska

ja uz koli krivym zubom jeden umely mam, takze ako hovorim so strojcekom by som nevahala, ja si ho dam dufam tak za 4 roky, snad to uz nebude stat 30 tisic :(

patrisha

hmm..mne nikto nikdy nepovedal ze mam krive zuby a mne samej to tiez nikdy nevadilo ale raz ma len tak napadlo ze si dam strojcek lebo nechcem mat take zuby dokonca zivota...a tak som si ho dala a vobec to nelutujem o 3 mesiace mi ho idu dat dole a konecne budem mat pekny usmev..aspon dufam...a teraz mi veeela ludi povedala ze dobre ze som si ho dala lebo som mala hrozne zuby...a chalanom sa podla mna pacia ovela viac baby s peknymi rovnymi zubami...

panča

zavisi to od teba..ako to citis ty..Co ta po ostatnych ä a strojcek nie je koniec sveta, ale listok k rovnym zubkom)

sedmikraska

ja mam tiez krivaky a nevadi to nikomu, ale mne samej hej, takze ak mas prilezitost tak naozaj nevahaj a strojcek si daj, to fakt nie su keci, ked ti niekto povie, ze budes potom lutovat, ze si si ho nedala. Ja by som si ho dala okamzite, ale som v zahranici a nyvyse je to fest drahe :(

barbieniesom

Ak si naučená mať zavreté ústa tak v poho....ale myslim to tak ze nechodis po ulici s otvorenymi ustami....opdla mne to nevadi