Ahojte! Veľmi ma trápia moje krivé zuby! Sú dosť krivé ale strojček nosiť nechcem! Myslíte že chalanom to prekáža veľmi??? Pomôžte!
Krivé zuby-veľký problém?
baby, strojcek je v pohode, ano je to bolest, obmedzenie v urcitom jedle, financie, ale stoji to zato ! ja som mala zuby ako drakula :D :D a za 1,5 roka ich mam krasne rovne, strojcek nosite tak priemerne 2 roky, ale krasne zubky mate na cely zivot !!! som rada ze ten strojcek mam uz za sebou, ale keby ze mam krive zuby dala by som si ho opat.
prosim poradte mi..budem nosit strojcek..vsetko uz vjem bolesti ajedlo..len jedno chcem vediet..nebude to citit moj partner pri bozkavani? mam vekňlke obavi
Ahoj Lady, no ja si myslím, že chalanom krivé zuby až tak nevadia. Ale pokial ich nemáš až príliš krivé. Viem, že niektorým sa do zdá sexi. Ja mám krivý len jeden zub- trocha mi vytŕča z radu. Priznám sa , mala som z toho hrozné komplexy, ale chalani mi to nikdy nedávali najavo, že by sa im to nepáčilo, alebo hnusilo. Môjmu chalanovi sa to zdá dokonca sexi a vždy mi povie, že mám výnimočný zúbok, pretože nechce byť v rade s ostatnými zubmi, chce sa proste ukázať aký je super. Vôbec mu to nevadí, a pritom by mohlo, lebo on má zuby ako z reklamy. Teraz už si zvykám na to aká som a aký mám úsmev. Inak ešte ti poviem, dala som si aj strojček a krásne sa mi potom zub vyrovnal, ale po čase sa mi vrátil do pôvodného stavu a som na začiatku. Za strojček naši vyvalili veľké peniaze, prežila som si bolesť a nakoniec to nestálo za nič. A teraz sa bojím, že sa mi ten zub posunie alebo pokrivý ešte viac. Čítala som odborný článok a ani strojček často nič nezachráni, lebo u veľa ľudí sa zuby vrátia naspäť, ba dokonca ešte do horšieho stavu. Ale je to na tebe čo urobíš. Možno by ti strojček pomohol a zuby by sa ti naspäť nevrátili.
ja neviem, mala som vpredu jeden krivsi,ale moc to nebolo vidiet.potom som sa rozhodla pre strojcek aby som bola spokojna, bolo to OK, ale akonahle som zacala nosit namiesto fixnaho snimatelny,tak sa mi zacali problemy so zubami. vytahovali mi nervy z jednej patky, druha zacala odumierat tiez a to z tlaku snimatelneho strojceka. rozhodla som si zachranit zub a prestala som davat na noc strojcek, zub som zachranila, je zivy az na to, ze je krehky a polovica mi odpadla tak mi dorabala.
co najhorsie, zuby sa mi vratili spat a dokonca su krivsie ako boli pred strojcekom. len teraz som zacala mat skutocny problem z krivych zubov. uz sa ani neusmievam. aj lekar povedal, ze ak sa vratia, tak mozu byt horsie ako pôvodne. cela investicia fuc, jedna patka mrtva a druha znicena. zuby krivsie...hroza.
ja mam tiez jeden zub cisto krivy..ale kôli jednemu zubu si nebudem davat na seba strojček..nitko mi nehvori že mam krivý zub ale ja viem že vyzeram hrozne a preto sa na fotkach radšej neusmievam..noo nebojte sa chalpcom to nevadi..malo kedy si ako prvé všímaju zuby a hlavne nie na discoteke...ved si zoberte taku Patriciu Arquette ta hvoori že jej predné krive zuby su dokonca SEXI
krivé zuby su pekne nechutné§ radsej si daj strojcek. cim skôr, tým lepšie.
ja som mala predné zuby krivé dost som sa natrapila a nikto na mna kvoli nim nepozrel, proste feis a potom pohlad smeroval k zubom, teraz som uz po dvojrocnom nosení strojceka a je to super!
ja som za strojcek. ked je baba aj neviem ako pekna a ma krive zuby, nenapada ma na nu iny vyraz, nez "zubata". ved ked sa to da odstranit, tak preco nie? je kopec inych defektov, ktore sa odstranit nedaju, alebo je to s nimi zlozitejsie, ale nosit strojcek par mesiacov (alebo kolko) isto stoji za to
ja som strojček nosila rok a vôbec mi nepomohol.. mám strašne krivé zuby a strašne sa za nich hanbím. a fakt neviem čo mám robiť, najhoršie je že si každý o mne myslí že prečo si nedám strojček, a ja už nemám nervy každému vysvetľovať že som ho nosila a nepomohol.
akooo ja mam 14 rokov a pred tyzdnom mi nasadili strojcek..:)cele roky som sa tomu branila.,,,u zubara som plakala len aby mi nedali ..chceli mi ho dat uz v 8 rokoch...nechcela som,,,pockalo si ma to,,, a to som zuby nemala az tak kryve,,len moje ,,3-jky, nemaju miesto....prve 4 dni to bolelo riadne a to viem ze tym bolest z daleka nekonci ale newadi mi to..vsade citam 1, ze to nieje koniec sveta,2,ze kto mal nik nelutoval 3,ze to nijako neubera na krasne 4, ked mate storjcek ludia si o vas nemyslia ze ste namysleny,,ako same vyhody to ma az na tu bolest..tazke nebran sa tomu,,ja som sa tiez a krasne si ma to pockalo....pocka si to aj teba teraz to stoji 30 000 za 10 rokov to bude mozno 100 000 necekaj...