Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem dredy

wyky

Ak ti mozem poradit, ja osobne mam radsej prirodne dredy, alebo ak ich urobi nejaky rasta...vtedy mi to pride prirodzenejsie a nie ist ku kadernicke zato das nadarmo len vela penazi :) skus si v meste vyhliadnut nejakeho dredaca a mozno bude ochotny ti zopar dredov urobit :D

misiak

dredy je o citeni clovek ich nenosi pre machorvanie ani pre nic ine je to style ktory sa mu paci a kedze ja som tiez style rasta takze dredy su super ale este mam kratke vlasy tak si ich nemozem dat vyzeral by som ako tlk ale je to vec citenia a tot vse

Sashique

ja po dredoch tuzim uz par rockov,neviem ti poradit ako v nitre,ale moja kamaratka kvoli tomu sla az do blavy....
a niekoho ako stix s davno zabudnutymi nazormi neries..len horsie bude,ak ta uz zunuju a budes si musiet ostrihat vlasy.. to ma odradza,lebo s kratkymi vlasmi vyzeram ako idiot..ale tak hned ako skoncim strednu skolu,hned si ich idem dat,nech mi hovoria cokolvek:)

mathilde

nedaj sa vytocit takymito nazormi. niektori ludia to nepochopia. je to skor vec citenia a u niektorych životneho stylu.

prasnica

stix!
mna nezaujima, co si o tom myslis! To nie je nicenie...do vlasov vylucuje telo necistoty, ani ich nepotrebujeme...A farbenie, trvala, tupirovanie a take ich nekazi??? dredy su uplne normalna vec. Moj nazor.