chcem sa opýtať je to aj pre chalanov vo veku 17-18 rokov? .... a kde sa to da kupit ...surnee...a ak ma niekto stym nejake skusenosti tak aj to pomaha?...dakujem vopred :) piiiste ;)
Garnier pur s reklamy cistiace tampony...
mam velmi rada garnier, ale tie tampony su naoazaj vyhodene peniaze
aa ja ich mam ..newem kolko ich je v baleni ale kupila som ich za 160sk..asi zalezi od predajne....podla mna su dobre..garnier je sama o sebe dobra znacka mam ju rada ,,len oni su dost vlhke a mojim sa ze nejjakom 3tyzdni uz budu suche..nepouzitelnee
co sa tyka garnieru tak mne pomahal v minulosti iba jeden jediny vyrobok-s.o.s korektor.
oki,tak sa ospravedlnujem za svoju chybu,ozaj Garnieru velmi neverim... ale toho psa tam maju zlateho :)
takze som zistil:garnier pure cistiace tampony-119,90sk, 56ks.
neviem,nezaujimam sa o garnier.. sumu odhadujem na 250 a moze ich tam byt..hmmm.. to si netrufam typnut..
A kolko stoja tie tampony,a kolko ich je v baleni???(len pre zaujimavost)
Ahojcek, jasne..mozes to pouzivat aj ty aj to nie je vyslovene pre chlapov.Da sa to kupit urcite v DM drogerie, ale ak chces nieco na cistenie,asi by som ti odporucila Loreal, ma teraz aj kozmetiku specialne pre vas panov :)nie je to drahe a je velky vyber.Cize namiesto tych tamponov si vytni cistiaci gel od Loreal Man,alebo ine kremiky..ved chod do Dm,dokonca aj v Tescu alebo Hypke to maju.. zbehni a vyber si.