ahojte.Spavam so svojim priatelom.....a nikdy sa neurobim..neviem preco...citim sa potom tak divneee.Neviete mi poradit baby ze ako ist na to lepsie...aby som aj ja dosiahla orgazmus...dakujem za rady :)
Nevjem sa spravit
Babky pište na bimko@seznam.sk naučím Vás to, že sa urobíte, kedy budete chcieť
jankaaaaaa, nic si z toho nerob, ani ja sa neurobim pri sexe, ale len pri oralnom sexe a to mi absolutne staci :)
Tak dik,babenky,som zvedava,az sa zalubim,tak vam dam vediet.Este sa doteraz taky nenasiel.
army treba so poriadne zamilovat..vte4dy sa spravis aj keby si nechcela :)
ja som tiez mala problem ale potom som sa zalubila jak kon, a partner sa o mna stara jak o princeznut a problem je prec.
Baby,a ja mam problem,ze tiez som sa v zivote nespravila,vyskusala som 3 partnerov a nic?Co s tym?Zeby to bolo v tom,ze ma ani 1 nepritahoval,alebo je problem vo mne?
uvidim ...ale uz sme asi 3 tyzdne nic neriesili-fakt nic a on sa tvari absolutne normalne akoby mu to ani nechybalo
prinut ho tak jak som ti hovorila jednoducho ho neuspokojuj ked nie ste sami. Po par tyzdnoch bude taky nadrzany ze sa mu postavy aj keby mu to chcela robit babka za rohom cukrarne. (v pripade ze si to nebude robit sam)
A jemu by to bolo napriklad jedno ze su vedla rodicia a my by sme sa milovali...neviem ci je taky extremista abo co ale v omto si vyhovoat zrejme nebudeme ...
no pred rodicmi by som to nerobila ani za milion to ti verim, zato som aj povedala ze to je perverzne