dobry den..mam 15 rokov 168 cm a asi 54 kg... mozno to neznie ani tak zle a ani to zle vobec nie je a som so svojou postavou celkom spokojn a..len by som chcela nieco napravit trocha a to je brucho zadok a stehna...na konci skolskeho roka ideme zo skoly do talianska a ked tam budeme v plavkach ale co i len v kratasoch a tak nechcem mat zadok ako skrinu a aby mi bolo brucho vidiet...
poradite ako mam cvicit aby som to za tie 4 mesiace nejako napravila?...stravujem sa zdravi jem zeleninu ovocie pijem tri litre vody denne masi obcas ale vacsinou ryby a celozrnne vyrobky...ale necvicim vobec jedine ked idem od zastavky busu domov:D...
a prosim len normalne prispevky nie typu :chod sa liecit na anorexiu a podobne...
dakujem
Ako si vysportovat peknu postavu za 4 mesiace?
a preco nejdes niekam do fitka???Ja chodievam dva x do tyzdna na body pumping su to posilovacie cvicenia a neviem si to vynachvalit, spevnim si ruky, zadok, nohy a aj brusko proste celu postavu, sice treba do toho investovat trosku peniazkov ale odporucam fitko
tak so vcera sla ale na beh som sa neodhodlala ale isla som velmi rychlou chodzou...dnes ma byt pekne pojdem zas a myslite si ze mi moze pomoct aj obycajna chodza rychlejsia alebo ten beh je lepsi?..
Filaga,ale nie taki cigani,co si zastanu uprostred chodnika a zacnu telefonovat a tvarit sa,ze su panmi sveta :D
no dobre teda ..normalne ste ma navnadili na ten beh tak asi dnes zacnem ked uz mame ten tyzden volna:D...dnes je celkom pekne akurat trocha fuka ale to nevadi aspon bude sviezo:D...dakujem za odpovede ale stale piste aj vas este nieco napadne...
Zrychli zivotne tempo,vstan skor a urob si rozcvicku,zrychli sa ti metabolizmus.Nepouzivaj vytah,pri uceni sa prechadzaj,vela pi,jedz menej a castejsie,tym udrzis spalovanie aktivne.Napinaj svaly pocas dna,aj ked sedis v skole.Vysledok zaruceny.
odporucam chodit vsade pesi a v rychlejsom tempe, je to zarucene..
no ja som aj rozmyslala nad tym behom...byvam v takej oblasti proste ani mesto ani dedina vlastne je to skor chatova oblast pri lese...cize moznosti na beh mam velmi dobre...a myslite ze keby som zacala behat ako casto a ako dlho?...a ktore partie by to najma ovplyvnilo?..
hlavne si najdy taky pohyb ktory ta bude bavit, lebo sa mu budes musiet venovat denne a snaz sa najst cviky zamerane na tie partie ktore sa ti nepacia