Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

hnis-čapy na mandliach

Príspevok v téme: hnis-čapy na mandliach
muskaaaa

Ahojte..mam problem,z vytvaranim hnisu na mandliach a zatekanim hlienov do hrdla.a koli tym capom mi strasne smrdi z ust.krcna mi predpisala uz dvakrat nejaku vodicku na vytieranie tych capov ale pomohlo mi to asi na dva dni a potom sa to znovu vratilo,stale sa to vracia a ja nechapem skadial.uz ozaj neviem co s tym.liecim sa z toho uz vyse pol roka..pomozte prosim

RNG

GSE su kvapky. robi sa z toho roztok(horkac) 30 kvapiek do,1/2 l vody, pije sa na vnutorne pouzitie, moze sa pouzivat na vyplachy(okrem oci!)vsade. Na plesne na nechty sa pouziva 10 krat taka silna koncentracia(30 kvapiek do pol deci)
Su aj tabletove formy, ale z inych firiem a s rozlicnymi obsahmi.
Ja poznam a odporucam povodnu formulaciu GSE od firmy Nutri Biotic z USA, ktoru vyvazam aj na Slovensko do mojich obchodov.

Mati

RNG, zaujali ma tie grapefruitove semiacka. Je to nieco ako sirup a pije sa to alebo sa tym vyplachuje hrdlo alebo co to vlastne je? Da sa to zohnat aj v zahranici?

RNG

Dolivka, originalny GSE ma 33% upraveneho vytazku z grapefruitovych jadierok, citricidalu. Ten je uzinny na velke mnozstvo bakterii, kvasnych kultur plesni, parazitov aj niektore virusy. Suhrnne je to potravinovy doplnok so sirokospektalnou antimikrobialnou aktivitou.
Uvediem tabulky s niekolko typickymi pripadmi ucinnosti na rozne mikroorganizmy, zdaleka nie vsetky. Je ich v skutocnosti ovela viac.
www.biochemresearch.com

mnagamno

ahoj muskaaaa,s tymi capmi je podla mna najlepsie riesenie dat si vybrat mandle..pretoze ked sa ti tam vytvaraju a mas hnis tak to znamena ze mas uz porusene mandle po anginach a streptokokoch,takto znicene mandle uz vobec neplnia funkciu ktoru maju,na povrchu su zjazvene,tam sa vytvaraju loziska kde sidlia bakterie,telo sa nevie proti tomu branit,tie jazvy znemoznuju pristup obrannych latok.aj ked sa zbavis bakterii neakymi liekmi,tak tie sa ti tam po case znovu vratia a znovu ten isty problem,podla mna sa to neda vyliecit..len vybrat potom s tym uz problem nebudes mat,ak by si si to chcela dat operovat tak ti radim celkovu anesteziu,spravia ti to dokladnejsie..

dolivka

zdravim RNG,prosim aj ja o radu ohladom mandli,vyzera to na vybratie,mam hnisavu anginu 2 mesiace,ale cakam na vysledky kultivacie,v pripade,ze to bude betahemolyticky streptok.je nutne ich vybrat.ale co ak to nebude prave ten strept.?hnisave anginy mam pravidelne 2-3 krat rocne,a to aj v lete.a smiem vediet co je GSE?dakujem

RNG

Ak je to zlaty stafylokok, GSE ho vyhubi bez problemov.
Ak je to aj iny stafylokok, streptokok,plesnova infekcia a podobne, GSE ich tak isto vyhubi.

andula

Myslím, že takýto problém robí zlatý stafylokok. Ale toho je problém zbaviť sa. Treba urobiť výtery z hrdla a dať si predpísať antibiotiká, na ktoré je tento bacil citlivý, pretože väčšinou voči všetkým antibiotikám je rezistentný - odolný. Choď ku doktorke. Tento bacil vie byť veľmi nebezpečný, najmä ak sa Ti dostane do otvorenej rany alebo do krvi. Spôsobuje hnisanie. Andula