Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

hnis-čapy na mandliach

Príspevok v téme: hnis-čapy na mandliach
muskaaaa

Ahojte..mam problem,z vytvaranim hnisu na mandliach a zatekanim hlienov do hrdla.a koli tym capom mi strasne smrdi z ust.krcna mi predpisala uz dvakrat nejaku vodicku na vytieranie tych capov ale pomohlo mi to asi na dva dni a potom sa to znovu vratilo,stale sa to vracia a ja nechapem skadial.uz ozaj neviem co s tym.liecim sa z toho uz vyse pol roka..pomozte prosim

mnagamno

muskaaaa,ja som neni doktor,ale ako pisala
lenulienka mandle sluzia na zachytavanie bakterii a chorob ktore sa do tela dostavaju cez ustnu dutinu.ked si ich das vybrat tak sa urcite nadobro zbavis tych capov,to ci potom nebudes mat alergiu alebo casto chora,tak to ti nik nepovie,kazdy organizmus to znasa inak,ale zaroven je schopny sa pripoobit na novu situaciu a vie si najst iny sposob ochrany.je pravda ze ludi s vybratymi mandlami maju potom problemy s prieduskami kedze chorobu im nezachytia mandle.Poznam vela ludi v mojom okoli co mandle nemaju a su spokojni ani nebyvaju casto chory..je to na tebe ako sa rozhodnes ci vybrat alebo nie ale ak mas v tele hnis a capy tak si to vyliec co najskor,lebo to urcite nie je dobre

muskaaaa

neexistuje este nejaky iny sposob ako si nedat odstranit mandle a zbavit sa toho problemu?musim to poriadne zvazit...ale dakujem za dotazy:)

pivo

Mala som skúsenosti s hnisavými čapmi u môjho syna asi od 8 rokov
a veľkými bolesťami hlavy poprípade jednodňovými 40stupńovými teplotami Doslovne som mu kontrolovala mandle ak čap vypadol von a ostala diera pár dni sme mali pokoj ak ho zhltol bolo zle. Mandle mu nechceli vybrať
ale dcére po veľmi vzsokej alergii vybrali mandle a stav sa upravil tak lekárka sa rozhodla vybrať aj jemu a čuduj sa svete Prestali bolesti hlavy aj iné problémy anechcem urieknuť ale dnes má 23 rokov a je bez problémou s prieduškami Zrejme boli nefunkčné mandle a telu nechýbali rozhodovanie je na každom z nás Tretí szna mandle má tam som to nepovažovala za potrebné aj keď mal občas angínu

RNG

Na moje obchody staci kliknut na boku a na spodu na reklamu google, Doplnky vyzivy(RNG) a tam su vsetky adresy, telefony, ceny, zlozenia doplnkov atd.

Lenulienka

muskaaaa: ak si das vybrat mandle, to neznamena ze dostanes alergiu. To nezavisi od toho. Mandle mas v vlastne na to, aby ti zachytavali co najviac bordelu ktory dychas. to mas ako s chlpmi v nose. ked dychas nosom, tak chlpky ti napomahaju aby sa co najmenej necistot dostalo do dychacich ciest. a tak to mas aj s mandlami. To mas ako loteriu. Bud vyhras, abo nie. Mozno ti to urobi dobre, a mozno ti to sposobi problemy. Mne ich chceli vyberat uz 4x, ale nedala som sa :D az mi nakoniec povedali, ze aj tak nemozem lebo mam alergiu.

Lenulienka

Aj mna by zaujimalo kolko stoja tie kvapky. A RNG kde mas vlastne ty tie obchody? Mala by som o to zaujem. Tiez si nemozem dat vybrat mandle kvoli alergii..dakujem

hrdlo

Kde sa da tento pripravok zohnat a kolko asi stoji? Normalne v lekarni? Pretoze mam podobny problem, ale mandle si dat vybrat nemozem kvoli alergii. i

RNG

Pre tych, co by sa zaujimalo o koncentracie(tabulky ucinnosti), odporucany "horkac" na pitie ma koncentraciu 1200 ppm