pri holeni intimnych miest sa mi robia po par hodinach cervene vyrazky ktore nevyzeraju prilis eroticky:( ako sa ich zbavit alebo ako im predist?? prosim poradte! obcas sa aj zapalia a hlavne vtedy to je velmi neprijemne......
MENSI PROBLEMIK :(
ja som zistila, ze nie je velmi vhodne, ak sa hned zacnes holit proti rastu chlpkov, ako by sa to malo robit, aby ti nezarastali. normalne som sa zacala holit len smerom ako rastu ("dole") a potom ked niekde citim "strnisko", tak si to prebehnem opacnym smerom. a inak, tiez sa natieram - moj tip - ceresnove telove mlieko z avonu ;-) (nerobim reklamu, aj ked som avonlady, ale toto jedine mi doteraz pomohlo... aloe mi nepomahalo... a na toto som prisla len nahodou :)))
Po kupeli,ziletku vydezinfikuj,pouzi gel,potom detsky zasyp,poprip. ten aloe gel...
Napr. ja som mala tento istý problem.Teraz,ked sa holim castejsie cervene vyrazky sa mi uz nerobia.gel na citluvu pokozku,potom natriet kremom,(naozaj aleo vera) je super.a nenechat ju velmi zarast :)
to som mala aj ja vyrazky ale odkedy sa holim len pri dlhom kupani vyrazky nie su, treba to dlho mocit aby bolo vsetko jemnucke
mne pomaha to, ze sa neholim ale v podstate striham so strojcekom, a ma to takmer ten isty ucinok a nevyhadzem sa ]]