MENSI PROBLEMIK :(

D_nika

ja som zistila, ze nie je velmi vhodne, ak sa hned zacnes holit proti rastu chlpkov, ako by sa to malo robit, aby ti nezarastali. normalne som sa zacala holit len smerom ako rastu ("dole") a potom ked niekde citim "strnisko", tak si to prebehnem opacnym smerom. a inak, tiez sa natieram - moj tip - ceresnove telove mlieko z avonu ;-) (nerobim reklamu, aj ked som avonlady, ale toto jedine mi doteraz pomohlo... aloe mi nepomahalo... a na toto som prisla len nahodou :)))

uma

Napr. ja som mala tento istý problem.Teraz,ked sa holim castejsie cervene vyrazky sa mi uz nerobia.gel na citluvu pokozku,potom natriet kremom,(naozaj aleo vera) je super.a nenechat ju velmi zarast :)

tkaj

to som mala aj ja vyrazky ale odkedy sa holim len pri dlhom kupani vyrazky nie su, treba to dlho mocit aby bolo vsetko jemnucke

micicici

to som niekde pocula s tym detskym pudrom...skusala som to dezinfikovat aj alkohholom to mi celkom pomohlo aj ked nie uplne..:(

qiu

alebo si po holení daj detský zásyp, alebo gél aloe vera..je príjemne chladivý a upokojí rozdráždenú pokožku.

llucia

mne pomaha to, ze sa neholim ale v podstate striham so strojcekom, a ma to takmer ten isty ucinok a nevyhadzem sa ]]