Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

To je zivot...

seda

ty co tu riesis VS a zamestnanie ked este chodis na strednu, si v najtazsej puberte, v tvojom veku maju skoro vsetci depky, prosim ta! ja mat tak znova 16...co to mas za chorobu?

dada

nejako sa mi nechce verit, ze mas 16. takto rozpravaju vacsinou dospelý. predpokladam, ze tvojim primarnym problemom je ta jeb choroba. co je to za chorobu? mal si uz niekedy priatelku? este mas kopu casu nad tym, aby si ten tvoj osamoteny zivot cudaka zvazil a zivot je prikratky na to, aby si ho takto obetoval a premarnil. treba zit spolocensky.kazdy mame zle dni, obdobia kedy myslime negativne a neverime v buducnost

onono

a vraj nie si ziadny depresista. prave naopak. mal by si si najst cloveka, s ktorym sa porozpravas, a ktory ti pomoze najst spravnu cestu a hlavne spravne myslienky.

fgf

no mam 16 a lasku tak skoro nebudem mat, kedze mam taku je*nutu chorobu, ktora mi intimnejsie zblizovanie odopiera, a zivotnu partnerku, neviem ci niekedy vobec najdem...mam v plane zadne dvierka, ze pojdem byvat do nejakej chatrce v horach daleko od ludi, a tam budem zit osamotenym zivotom, a budem sa venovat svojim zaujmom, a precitam stovky knih...som divny no

seda

to su uplne bezne problemy, predstav si ze mas deti, hypoteku na krku, mizernu pracu, cukrovku a hned ti bude lepsie......:) myslim ze ti chyba laska, neboj sa to pride, dobrych zien je viac ako dobrych muzov. Zjavne si viac makal ako si uzival, teraz prisiel ten cas ked zacnes zat urodu

x

kazdy si tym prechadza. toto je zivot, tomu sa nevyhnes pokial nechces byt na okraji splocnosti.najprv dlhe roky vysedavania v skole, potom vyber povolania a ked sa netrafis do zamestnania,tak sa len trapis a chodis tam len, aby si mal z coho zivorit... ale to hladanie zivotneho partnera mi pride aj tak najnarocnejsie. tam sa clovek najviac popali. kolko mas rokov?len, aby som si vyratala, ze do kolko rokov sa dozijes podla tvojho vypoctu.

zuzanas

Život neni nikdy ľahký, a ako sa hovorí všetko zlé je na niečo dobré. Vždy si treba s toho zlého vybrať len to dobré.