Narodenie-12 rokov skoly-problemy s vyberom VS-5 rokov dalsieho studia-Narocna praca za smiesny plat-problemy s financiami a s hladanim si zivotneho partnera-desi ma predstava, ze mam za sebou len pribl. 1/5 zivota, neviem ako to zvladnem, byt tu este 60 rokov..
To je zivot...
no boze... ty mas teda problemy... tvoje "problemy" ma vacsina ludi v tvojom veku (aj ja :o) hihi) s tym rozdielom, ze ja som este len 1. na vysokej skole. zivotneho partnera este nema, skolu som neskoncila... ale na druhej strane si hovorim, ze su ludia, ktori su na tom omnoho omnoho horsie - napr. ludia s rakovinou... ti iba myslia na to, ze ci sa doziju zajtrajsieho dna a nerozmyslaju nad tym, ze co bude o 60 rokov. bud rada, ze si na tom tak ako si :o)
Takže pôjdeš na operáciu a trochu sa to zlepší?? Dúfam že hej. A nájdi si normálnych priateľov ktorý budú tvoju chorobu chápať, ale v tom veku neviem veľa deciek býva hlúpych.
zit sa da s kazdou chorobou. niektori ludia mali horsie zdravotne problemy a zili aj napriek tomu plnohodnotny zivot. urcite je dost ludi, ktorym to nebude vadit a budu ta brat takeho aky si. len ich musis skusit najst.
dada - aj ja si myslim, ze aky si som vyspely, ale potom spatne, ked sa na to pozrem, tak si uvedomim, ze az taky vyspely som asi nebol. ale to je tym, ze clovek sa vyvija cely zivot.
no neviem, ci som dobre nasla, ale ide o nadmerne potenie?? vies kolko ludi ma s tym problem? je fakt, ze na nete pisu, ze to sposobuje psychicke problemy a ludia s touto chorobou maju tendenciu sa stranit spolocnosti. je tazke popasovat sa s problemami, hlavne, ked ide o take, ktore nam znizuje sebavedomiu a chut na kontakt s ludmi. kazdy sa poti, niekto viac iny menej. ako sa to operuje??? pozri sa, ja mam tiez velmi nizke sebavedomie, ak vobec nejake mam. nezabudaj ze mas vazne len 16. to aj ja som si myslela, ked som mala tolko, ze aka som uz velka a poviem si to kazdy rok a za kazdym rokom sa vzdy obriem a neskor si len poviem, ze to som bola este mlada... ved este aj som tak nebudem sa tvarit, ze sa chystam na dochodok.
osobne si myslim, ze je tazke povedat co je perspektivne a co nie. az na par odborov akym je IT sektor a financny sektor. tam su najlepsie platy. a ci je medicina perspektivna? tak lekarov bude vzdy treba, ale ak sa pytas na plat, tak to je skor otazne. a myslim, ze medicina je taky odbor, ze to sa musi clovek pre nu narodit.
Je medicina perspektivny odbor?
no vidis, mas nadej ze sa to zlepsi, to budes mat 18, ze? takze to nebude az take tragicke
a preco si myslis ze musis robit narocnu pracu za smiesny plat? Ved sa chystas na vysku tak nebudes robit niekde pomocneho robotnika. Kazdy by chcel byt hned milionar. Ked chces vela zarabat, vyber si perspektivny odbor, informatiku, architekturu, pravo
preco by nemohol riesit VS a pracu vo svojom veku? aj ja som to riesil, ked som bol v jeho veku. pokladam to za uplne normalne, ze rozmysla nad buducnostou. len to cierne zmyslanie celkom normalne nie je. mal by si s tym nieco robit.
dada, no to bude asi tym, ze ja sam sa povazujem za dospelejsieho, v porovnani s rovesnikmi :)
seda, na buduci rok maturujem, nemyslis, ze je najvyssi cas na tieto veci?
a ta choroba je hyperhidroza, je to strasne, uplne mi to v socialnych situaciach zraza sebavedomie..a na operaciu planujem ist tak o 2 roky, dufam ze sa podari
a depky este len pridu. pubertiaci len zvelicuju a ani sami nevedia o com rozpravaju, len sa chcu prilis skoro podobat dospelím a preto si hladaju problemy aj tam, kde este realne nie su. nevravim, ze je to tvoj pripad, kedze mas tu chorobu a je tazke sa s tym asi vyrovnat.