pocity

Príspevok v téme: pocity
bosorka

ahojky, chcela by som sa len spýtať báb čo majú chalana, či aj ony majú niekedy pocit, že ich chalan dáva niekedy prednosť kamarátom pred nimi. Ja mám niekedy pocit, že to čo povedia kamaráti je preňho dôležitejšie ako čo poviem ja.Viem že potrebuje byť aj s kamarátmi, ale niekedy mám pocit, že ich má radšej než mňa - že im dáva prednsoť.dík

damaxy

Napríklad hygiena,nejaký múdry chlap povedal,že chlap má byt chlpatý fajčit pit a smrdiet a chi chi.Dobre som povedala,musíme to stále hovorit aj nášmu synovi,prestali aj také reči,Neukáž žene vieš niečo doma robit,dobre tak nech tvoja 100 ročná mama si poupratuje sama

damaxy

Napr.vrzgajú dvere,pre mna ich nenamaže,ale poviem suseda sa stažovala v noci ich to ruší.Ponatieral všetky a až večer sa opýtal,že či naozaj.Ja hovorím nie,ale ja som si myslela,že ked to ruší mna tak asi aj ju.

damaxy

vieš bosorka nielen chalani ale aj manželia niekedy dávajú na rady na kamarátov.Lenže múdra žena si vie s tým poradit a častokrát sa to obracie proti nim.

bosorka

presne tak tiez si myslim ze to nie je najstastnejsia volba povedat mu bud ja alebo kamarati, chalani su taki ze potrebuju byt s kamaratmi asi viac ako baby - aj ked to niekedy dokaze poriadne nastvat aletreba sa dohodnut

eviak

hlavne nikdy nepovedz - bud kamarati alebo ja.. mozno by si vyhrala ale iba na chvilu.. dohodnite si pravidla, par dni nech je len s tebou, par dni s kamaratmi sam, par dni spolocne..

bosorka

ahojky diky za prispevky, je to urcite o tolerancii len niekedy to príde v taky nevhodny okamih ze hruuuza. Mila utajena podla mojho nazoru by si sa nemala bat povedat mu o svojich pocitoch, viem niekedy to je tazke tiez niekedy bojujem ale myslim si ze by to mal vediet, ze je tvoj frajer tak by mal byt s tebou ked sa vidite tak malo. Len sa neboj a porozpravaj sa s nim mozno budes prekvapena - vies chalani si to mozno ani neuvedomuju tak sa s nim porozpravaj a hlavne sa neboj, a ked je uz taky spolocensky tak sa niekedy vyber s nim :)

utajena

Mila bosorka, u mna to nie je len pocit, ale priamo presvedcenie...a ked mu v tom smere nieco naznacim, povie len, ze on je taka spolocenska povaha a ze nemoze byt stale so mnou...(pritom sme spolu priblizne kazdy 2.vikend, lebo sme od seba vzdialeni)...stale mi toto jeho spravanie vrta v hlave, lebo podla mna, ked niekoho lubis, tak je pre Teba ten najprvoradejsi na svete...som z toho zufala, no zaroven sa bojim cokolvek mu povedat, aby som ho nestratila.