su dobre banany na chudnutie? mate s tym niekto skusenosti? nemozem teraz jest nic kysnute - nic s mliekom a musim kasovite jedla, kvoli problemom co mam. co je vhodne? mackam si banan na taku kasicku, ale neviem, ci sa nahodou z bananov nepribera, help
banany
ja viem bananik :-))).len dufam,ze sa z toho dostanem co najskor.chcem zacat zajtra a od pondelka uz naplno so zdravym stravovanim.
tak dobru noc a pekne rad podobnym ''zufalcom''
ale inac ja jem aj maso, hlavne kuracie, ale aj bravcove a hovadzie, ale chude, varene, nie vyprazane ani mastne
to video len tak :)
a inac syry mozes jest v pohode, samozrejme tiez v primeranom mnozstve, najzdravsie su prirodne syry, potom eidam, tavene a udene su menej zdrave
je chuda uznavam,ale chces povedat,ze bysis z toho maso kt.sa kupalo v masti nalozila?
-odkaz odstránený-
tie jedla kt.si opisal ako vysokokaloricke vobec nejedavam.myslim cokoladu, kolace, chipsy, oriesky...
toto ja vsetko viem a ked mam dobre obdobie,tak sa tak aj stravujem.
chcem zacat znovu a zbavit sa toho
a uz si pocula o tom ze si tym zvracanim nicis zubnu sklovinu? Jednoducho tie sladkosti nejedz. A vysokokaloricke jedla ako pizza, vyprazane, mastne, omacky, buchty, knedle,klobasy, slanina atd. jedz len take jedla co sama citis ze ti robia dobre, ze ta netazia na zaludku, nemas pocit plnosti z nich. A ak neodolas tak to radsej vybehaj
ked chces naozaj chudnut tak jedz vela surovej zeleniny a ovocia, obilnin, strukovin, ryze,vela pi vodu a caj. Ale ja jem skoro vsetko, samozrejme v malom mnozstve. A ak sa nahodou prejem a priberiem, tak dva dni po siestej uz nejem.