Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ako je na vyske?

mirka283

ja by som chcela študovať v prešove, tlmočníctvo nemčina-španielčina, nájde sa tu niekto kto to študuje? je to ťažké? treba tie jazyky vedieť dobre?

stix

Filaga >> nema ziadny zmysel? tak to sa zase mylis, je jedno ci chodis na prednasky alebo nie, ak chodis a vidis v nich zmysel - ze ti nieco daju tak je to fajn, o to menej je potom treba ucit sa pred skuskami.... ak sa ti prednasky zdaju zbytocne ako mne tak tam nechodim a tak ci tak sa pred skuskami ucim a zatial mi to takto vyhovuje, nemal som este ziadny vazny problem so skuskami...

didi

zaba, realie to moze byt VSETKO. My sme tam mali aj vyslovene dejepisne otazky, jedna bola ze ktore dve krajiny v roku bla bla nepodpisali dohodu XY a to som si nahodou tipla spravne :) taky vseobecny rozhlad, napr. v ktorom americkom meste vznikol dzez, ake su zakladne politicke strany v Britanii, kto je nastupnik tronu,...

stix

Filaga>> preco mam pocit ze aj ty studujes v rakusku? :) presne tak, cez semester sa flakam a podobne, pred skuskami sa nalievam kavou a 8 hodin denne sedim nad knihami :))