ahojte chcela by osm sa spýtať z ktorého alekoholu sa najmenej priberá a naopak z ktorého najviac??
Priberanie z alkoholu
1g alkoholu = 1g tuku
JA SOM DNES VYPILA VINO CERVENE A JEDLA SOM 3KRAT OBED CO PREDTYM SOM NEJEDLA RAZ ZA DEN SKUSIM TO NAJLEPSIE JE SY DAT POHARIK PO OBEDE.
Ani mi nehovorte!Ja mam tiez po vinovom striciku strasnu chut na jedlo.A uz aj dnes zobkam popri cervenom striku slane pecivko bohate na kalorie.No dnes mam fakt depku, tak som sa musela odreagovat trosku..No vy to nerobte!! :-DD Zajtra budem s vycitkami trenovat dvojfazovo a hned rano nalacno behanie..:-((
fuuu no alkohol je svinstvo, ja mam po nom neuveritelnu chut do jedla, to je pravda:-///
Majama
Nie nenarazala som na tvoj prispevok.To je v pohodicke, ja som to pochopila.Len som chcela uistit niektorych ludi, ktori maju na biely strik taky nazor,ze spaluje..:-DD
...ak si narazala na moj prispevok,ja som nepisala ze sa z toho chudne...tym som myslela,ze sa dostane do tela omnoho viac tekutiny a skor sa vstrebe a vyluci alkohol z krvi...
Alkohol su prazdne kalorie a podporuje chut do jedla.Vacsinou sa clovek vtedy nekontroluje a vela papa, lebo aj jeho zmysli su opantane a nevie kedy ma dost. A pre kulturistov a fitnesky je to hrozba, lebo sa pri nom straca 20 percent svalovej hmoty.Ale take deci cerveneho vinka denne prospieva kardio-vaskularnemu systemu a zabranuje vstrebavaniu tukov do tela.a take nieco,ze biele vinko s mineralkou spaluje tuk, tak na to rychlo zabudnite,je to pekny blud!Mozno ked pri jeho piti celu noc tancujete, cize palite kalorie..
...napr deci vina ma okolo 300kj...tak ak si musis strngnut,daj si ho zriedeny zo sodou...
alkohol co sa tyka priberania funguje tak,ze nakolko obsahuje prazdne kalorie,telo ich prednostne prijme,lebo to nevyzaduje ziadnu namahu,no a potom ked nieco zjes,ulozi to do zasob
nikuska ti si cista trubka urcite okularky a komplexi dalej nekomentujem