zarastanie nechtov

1evina

pedikúra pomôže verte mi som pedikérka.musíte nájsť klasickú mokrú pedikúru a chodiť tam pravidelne každé 2,3 týždne šikovná žienka vám skalpelom necht vyberie bezbolestne

lolec lulek

ak mate operaciu za 1 mesiac alebo tak a vas to boli tak si na to davajte FRAMYKOIN to absolutne pomaha proti bolesti a zapalu.mozte sa obut cely tyzden si to dajte vecer na volno a mate to ale potom sa vam to zas zapali ...:) FRAMYKOIN FRAMYKOIN FRAMYKOIN FRAMYKOIN FRAMYKOIN FRAMYKOIN FRAMYKOIN FRAMYKOIN FRAMYKOIN FRAMYKOIN FRAMYKOIN FRAMYKOIN FRAMYKOIN FRAMYKOIN

RNG

Viackrat som spomenul na hnisave rany a nechty zmes praskoveho cukru kokosoveho oleja a GSE
1 lyzica kokosoveho oleja, 1.5 lyzice jemneho praskoveho cukru a 10 kvapiek+ GSE, dobre premiesat v malej nadobke, netreba to chladit, nanasa sa to hrubo na postihnutu oblast, obviaze gazou alebo staci aj papierovy obrusok, za par dni je po probleme.
Je to nielen baktericidne a protiplesnove, ale aj vyborna vyziva(transdermalna) pre postihnutu oblast so slabou cirkulaciou(zapal priskrti drobne cievy).

Mati

Ja som takmer expert na zarastajuce nechty. Ani nepocitam, kolko krat mi casti chirurgicky odstranovali, dokonca som bola na zuzeni nechtoveho lozka. Zbytocne, prirodzene. Jedina vec, ktora mi naozaj pomaha, je cajovnikovy olej. Zozeniete ho v lekarni a stoji - podla znacky - od 100 Sk do 300 Sk, ja pouzivam znacku Australian Bodycare. Nakvapkas si ho okolo nechta, najlepsie pred spanim.

luci

tea tree olej dostať kupit v lekarni (150-200 Sk), ja si ho priamo kvapkam na necht, ovsem pomohol mi velmi v pociatocnom stadiu, potom sa moj problem zvrhol a musel ho riešit plast. chirurg. Odstranil mi zapal, vyčistil kožu okolo nechta, zmiernil bolest a odstranil hnis co bolo dolezité. Okrem nechtov ho používam napr. aj na kloktanie pri bolesti hrdla, do uší pri bolesti ucha, kožne problémy, rany...Všetko je rozpisané v pribalovom letaku.

luci

Tea tree olej dostať kupiť v lekarni (cca 150 -200 Sk), ja si ho kvapnem na postihnute miesto a odstrani mi po 1-2 dnoch zapal, bolest a odstrani hnis a vyčisti postihnuté miesto. Mna pomohol v počiatočnom štádiu ale potom sa to zvrhlo a nebolo pomoci. Okrem nechtov ho použivam na kloktanie pri bolesti hrdla, kožné problémy a do aroma lampy... má mnohostrané použitie

fgf

kolko stoji ten tea tree olej? ako to vlastne funguje? to si nalejem na necht a on zrazu odrastie do normalnej polohy?