Ako si omotat chlapa okolo prsta?

vavika

JA SOM SAMA SEBOU,LEN SI VZDY ROZMYSLIM CI MU POVIEM ZE HO MILUJEM,ON MA POZNA ZE SOM KRUTANA OD KOSTI MOZNO PRAVE PRETO SME STALE SPOLU,ASI MU TO VYHOVUJE

robo:)))))

Vavika nemas pravdu... presne to spravila aj bejvalka... sice som ju miloval, ale prave tym ma od seba odohnala... aj cez to ze budem trpiet ako pes som odisiel... akonahle ma chlap chrbtovu kost a hrdost, opusti ta... chlap potrebuje citit aj istotu... Kruta mozes byt na nesebavedomeho utiahnuteho submisivneho chlapa, ale na normalneho sebavedomeho nie...

zds

ak si pozriete vlavo kolonku "Naposledy aktivne", z nadpisu tam chybaju okrem otaznikov aj posledne dve pismena zo slova "prsta", hm :)
Damy, netreba si omotovat chlapa okolo prsta ani inych casti tela.
Ak to medzi vami (za)iskri, tak sa muz sam nakoniec omota (zamoce?:) nielen okolo prsta, ale vsetkych casti vasho iste krasneho "organizmu".
A nie je co riesit.
Jednoducho, budte samy sebou.

age44

jaj, svokry su vsetky rovnake, aj moja stale zdoraznuje, ze laska ide cez zaludok. ako keby nevidela, ze kratko po svadbe pribral 20 kg. ale bolo mu to treba, na svoje takmer dva metre bol vychrtly...
a ja by som este dodala VARIT - MILOVAT SA - VARIT - MILOVAT SA - ...... atakdalejatakdalej

vavika

KED SOM SA ROZVADZALA ,svokra mi povedala ze keby mal jej synacik lepsiu"varu"bolo by vsetko ine,takze varit,varit a este raz varit.