Prvý druhý tretíkrát

Príspevok v téme: Prvý druhý tretíkrát
Petka Petkovitá

Helou,som dva týždne po svadbe - čakala som ako panna a môj manžel tiež... Máme za sebou tri zvláštne pokusy o splynutie... všetko veľmi bolí... nie je problém ani vo vlhkosti ani v ňom... asi len v mojej hlave... lebo keď viem, že to bude zase bolieť, tak sa stiahnem... On je z toho už nešťastný a ja tiež, pretože ho milujem a raz neviem, ako sa uvoľniť... Prosím o radu. P

sii

skuste to inak nemusi to byt hned normalny sex to nejde len tak musis sa najprv roztiahnut. Skuste oral, potom pridajte prsty a pomaly nech ta roztahuje, ono to potom pojde od seba. Samozrejme spontanny sex je najlepsi(naplanovat uz den do predu) My sme uz raz zeny a my sme uz raz take

babenka

takmer kazdu to boli aj niekolko prvych razi,takze nic hroooozne.ked precitas niektore z prispevkov v niektorych forach,tak sa urcite upokojis.A nie je rozdiel,ci je to prvykrat v manzelstve alebo este pred.
obdivujem a cenim si vas postoj k sexu a manzelstvu.Mam podobny postoj.

lienka z

Neboj Petka, budete sa mať krásne a klobúk dole pred Vami oboma, že ste si takú vzácnosť nechali až do krásneho stavu manželského. To je teda obdivuhodné...takže urobte si krásny večer, veľa sa rozprávajte, dotýkajte sa jednej druhého, spoznávajte sa navzájom, svoje predstavy, potreby, túžby, navoďte sa jeden na druhého a skúšajte skúšajte. Keď nevýjde hneď, bude dalšie a dalšie krásne milovanie...Moja ja mám už nie málo rôčkov a dávno zabehnuté manželstvo a až v nedávnom období som našla ďalšie nové a veľmi príjemné miesta a polohy a všetko čo s tým súvisí. Takže Peťka blahoželám k "novomanželskému stavu" a prajme krásny život....

Petka Petkovitá

Milá lienka, normálne si ma takmer rozplakala - taká úľava. Veľmi sa trápim a hanbím sa s niekym o tom porozprávať. Vďaka vďaka vďaka

lienka z

Petka, neboj...vieš, ja som s mojím manželom už dosť dlho a čo sa týka uvoľnenia, tak niekedy aj teraz sa nedokážem uvoľniť. Chce to všetko čas, lásku, nenútenosť, prax a vzájomne spoznávanie sa. Neboj, to bude fajn, po treťom raze snáď nebudete vešať hlavu...veď ešte bude toľko razov...