Vyšetrenie moču

palko4444

Ak ti robia chemicke vysetrenie mocu,robi sa za pomoci indikatorovych papierikov!tymto sa zistuju latky ktore sa v moci rozpustaju napr.cukor,krv,ketony,hnis!A ak robia biochemicke vysetrenie tak to sa zistuje v biochem.labaku a zistuju pritomnost latok ktore sa v moci nerozpustaju napr.leukocyty,erytrocyty,pripadne niake epitelove bunky atd.

Lenulienka

Mavala som casto krv v moci. U mna su to dost komplikovane problemy, ale z mocu ti fakt zistia vela veci. Tie bielkoviny, cukor, krv, drogy, tehotenstvo atd. Zalezi na ake testy poslu tvoj moc. Mas problemy s tym? Ake? No Urinal je celkom dobra vec, ja som to uzivala, ale ono je to len preventivna zalezitost. Chorobu ti to nevylieci. Ono to pomaha predchadzat infekciam a preto by sa to malo uzivat dlhodobejsie. Urinal obsahuje extrakt z brusnic velkoplodnych, to je velmi dobre na bakterie, hlavne jednu ktora sposobuje zapaly a problemy.

Lenulienka

No mna si moja detska lekarka nechava do 28 roku zivota.. A mam teraz 20.. ja som s nou velmi spoko... A co sa tyka toho mocu, vsetko co tu napisali je ok.. Ja s tym mam viac ako dost skusenosti.

miselka

no niektore lekarky si ta nechavaju aj po 18.roku vies peniaze. ako napr mna a teraz tam mam napisane ze po 19.roku ako dovod. tak neviem ze dokedy budem chodit takto

age44

v 15. roku zivota - 1. dorast
v 16-17. roku - 2. dorast
a posledna v 18. roku ako 3. dorast a potom si hladaj praktickeho lekara pre dospelych.