ked vam kaze lekarka priniest moc pri prehliadke, co vsetko nim moze zistit a na co sa hlavne orientuje?
Vyšetrenie moču
Ak ti robia chemicke vysetrenie mocu,robi sa za pomoci indikatorovych papierikov!tymto sa zistuju latky ktore sa v moci rozpustaju napr.cukor,krv,ketony,hnis!A ak robia biochemicke vysetrenie tak to sa zistuje v biochem.labaku a zistuju pritomnost latok ktore sa v moci nerozpustaju napr.leukocyty,erytrocyty,pripadne niake epitelove bunky atd.
no ved preto som sa ho rozhodla uzivat ako prevenciu, aj ked neviem ci som nemala zapal, kt. akosi sam presiel
Mavala som casto krv v moci. U mna su to dost komplikovane problemy, ale z mocu ti fakt zistia vela veci. Tie bielkoviny, cukor, krv, drogy, tehotenstvo atd. Zalezi na ake testy poslu tvoj moc. Mas problemy s tym? Ake? No Urinal je celkom dobra vec, ja som to uzivala, ale ono je to len preventivna zalezitost. Chorobu ti to nevylieci. Ono to pomaha predchadzat infekciam a preto by sa to malo uzivat dlhodobejsie. Urinal obsahuje extrakt z brusnic velkoplodnych, to je velmi dobre na bakterie, hlavne jednu ktora sposobuje zapaly a problemy.
no a ked uzivam urinal to je liek proti zapalu mocovych ciest, bude moc nejaky iny?
bo ja sa trosku bojim
co si mala zle vysledky??
tak po osemnastke kazde dva roky na preventivku. ale ty mozes odist kedykolvek a najst si ineho lekara.
No mna si moja detska lekarka nechava do 28 roku zivota.. A mam teraz 20.. ja som s nou velmi spoko... A co sa tyka toho mocu, vsetko co tu napisali je ok.. Ja s tym mam viac ako dost skusenosti.
no niektore lekarky si ta nechavaju aj po 18.roku vies peniaze. ako napr mna a teraz tam mam napisane ze po 19.roku ako dovod. tak neviem ze dokedy budem chodit takto
v 15. roku zivota - 1. dorast
v 16-17. roku - 2. dorast
a posledna v 18. roku ako 3. dorast a potom si hladaj praktickeho lekara pre dospelych.