OCH panic!

Príspevok v téme: OCH panic!
mandarinka

DRUHY krat v zivote som mala panica.S prvym som vydrzala vyse pol roka a bola to hroza. maximalne som sa snazila v sexe,zial mal problemy s erekciou.TENTORAZ mam druheho a zial ma to uz s nim nebavi.Prechazda ma trpezlivost.ROBIM naozaj vsetko,ale neustale stresuje a jeho penis nefunguje.S inymi skusenejsimi partnermi je to pre mna rychlovka bezproblemova.SOm zalubena a naozaj chcem pomoct a poradit.URCITE je chyba niekde v mozgu a partner ma strach zo zlyhania.JA vsak nemam uz ziadnu trpezlivost.....

frčka

Moj ani nebol panic, len dlho nesexoval - bo ja som s nim hned nechcela, az po pol roku a potom bol z toho vystresovany, ked to naozaj doslo - ale to uz sme spolu byvali, tak sme mali cas to riesit a po laskavom pristupe z mojej strany to nadobro odislo (moje prve reakcie boli urazene a nahnevane, myslela som, ze ho nevzrusujem a bola som riadne protivna - a bolo to este horsie, ODMIETAL so mnou sexovat, skoro ma slahlo :) )

micacica

vies myslim ze nejde o neho ale o teba!!! to ty ho privadzas do takeho stavu v akom je! mozno svojim spravanim, pohladmi, mozno si niekedy nesustredena a zamracena a neudas dovod, mozno ze si mu to aj na rovinu povedala ze je nanic a z toho ma komplexi, treba mu jasne povedat ze je skvely a ze lepsieho od neho nepoznas, mozno vie ze si mala predoslych a preto je nervozny a boji sa ci ta nesklame, no podla toho co vidim, si sklamana a podrazdena ze je panic. podla toho co vidim z tvojho prispevku si myslim ze by si bola najradsej aby chalani na sebe nosili cedulky: "NIE SOM PANIC"mam pre teba jednoduche riesenie, najdi si starsieho a sebavedomeho, z otho si budes ista ze panic nie je a budu vsetci spokojny - on s novou priatelkou a ty s novym dzigosooom:) sory za rozkecanie