Surneeeeeeeeeeeeee

Príspevok v téme: Surneeeeeeeeeeeeee
ach

Vcera sme s priatelom blbly,som panna,ale boli sme obaja nahi,a honila som mu ho,potom sa vystrieakl na moju ruku,na svoje brusko a bolo trosku aj na mojom stehne a brusku.Chcem sa opytat ci som mohla otehotniet.Potom sme isli obaja do sprchy a po sprche sme sa dalej maznali.
Nemam 15,aby ste mi nepisali,ze nemam liezt do postele s nahym chalanom,ak sa potom bojim.
Mam 20.

starena

ked som ja zacinala so sexualnym zivotom nemal mi kto radit. a urcite by som to ocenila. mne je len zahadou ze v dnesnej dobe decka napriek sexualnej vychove na skolach a neobmedzenemu pristupu k informaciam maju tak malo vedomosti.
moj nazor je, ze sice minimalne , ale teoreticke riziko tam je.

kritika

Preco dokazete stale len kritizovat,kto ma kolko rokov?
No a co,ze sa pyta,aspon nema otazky typu je to normalne ekd sa mu postavi,ked sa bozkavame?To nie je detske?Alebo je normalne,ze zvlhnem ked ma bozkava?
To su teda trapne otazky.

aladin

Tak presne, ak si 20 rokov nebola v klastore alebo nechodila do osobitnej skoly mala by si vediet davno co a ako...

jaaaaaaaaj

Zase si niekto robi srandu...20 rocna stara krava predsa vie, ze pokym sa spermie nedostanu do posvy, tak NEOTEHOTNIE, to je ako ta otazka,ci mozes otehotniet ked prehlnes semeno. Ked mas 20 mala by si byt taka zodpovedna, ze mas mat najprv info a potom mas byt s chalanom, ked nevies soferovat a nepoznas predpisy za volant nesadnes, tak isto to ma byt aj pri sexe.

hellouuu

boze nemusite vzdy kritizovat! nie kazdy je skuseny v 20tich! je to podla mna normalne, ze sa na taketo veci pyta..naco je potom toto forum???? ludia sa tu chu dozvediet nieco nove...a chcu pomoct!...

jaja

otehotnieš, ked sa ti spermie dostanú ku krčku maternice a dnu... tak to by mali ťažkú cestu, tak bud kludná...:-)

ach

Mam 20 a nie 13,14.Ked sa Vas niekto na nieco pyta,tak dokazete len kritizovat kto ma aky vek.Ale hlavne,ze odpisujete 15 rocnym deckam ako na prvy sex,ako sa bozkavat atd.