Co si myslite o tom, ze 22 rocny chalan chodi so svojou 14 rocnou kamaratkou??? alebo je to divne len podla mna?? piste ....
chalan (22 rokov) chodi so 14-rocnou
ja mam 16 a chodim s 22 rocnym...je to uplne normalne pre nas..je pravda ze aj sama sa citim nato ze som starsia a proste sa spravam inak ako moje rovesnicky...vzdy som vyrastala medzi dospelimi..nemam surodencov ani nikho...mam len naj kamosku a ta ma rovnaky zivot ako ja..jedinacik medzi dospelymi...urcite to neni divne ked si rozzumeju a baba je vyspela...ja som s mojim prijatelom uz rok a klape nam to strasne dobre..vobec sa nehadame nemame problemy a rodicia su s tym vpohode...
V 14 moze vyzerat ako zena, moze byt aj po puberte, nevyvadzat ako bezne strnastky, ale o zivote nevie nic a 22rocny musi byt pribrzdeny ak nachadza vo vztahu s nou uspokojenie.
baby v 14. su mnohe fyzicky hotove.
A psychicky? No niektori ludia nedozreju cely zivot.
Uchalanov treba odrata 3 roky, lebo su cely zivot nedozreti a babam pridat 3 roky a je to.
Tdieva by malo 17 a ten mlady muz 19 r.
Je to okey, akurat zakon je mimo.
neviem co si tí dvaja mozu povedat...tu ide len o sex asi...aj ked za to by ho mohli zavriet...neviem co moze ponuknut taka mlada zaba 22 rocnemu chalanovi...neviem je to postavene na hlavu...
asi su na rovnakej psychickej urovni, aj ked osobne mi to pripada ako pedofilia
Preco by to malo byt divne??? Ked moze Kovacova chodit s Paroubkom, Gott s Machackovou a Schindlerova so Zahradnikom tak preco nie????
ja som mala v 16-tich 33 ročného priateľa. a natože som bola dosť skoro psychicky vyzretá a všetci moji kamoši už mali okolo 30 rokov, tka nam to ani nikomu inému vôbec ne prekážalo.
Tiez si myslim ze to neni celkom v poriadku. Neviem si predstavit ze by som mal za partnerku este len dieta.