Čaj lietajuca lastovicka

ahojte chcem sa pridať k vaším príspevkom o tom čajíku. Ja ho užívam možno už 3-4 roky no nie v jednom kuse, ale s prestávkami mne to veľmi pomohlo na moje trávenie s ktorým mám veľké problémy. No myslím, že aj tie 2 kilečka išli z váhy dole. Odporúčam vyskúšať!

tinusska

napr. ja som vcera vypila toho caju 1,5l .. a poviem vam, i ked som behala na wc ako lastovica :)) cely den som bola taka ciperna, priatel na mna pozeral, ze na com fachcim, ze nie som vobec unavena a vecer som dokazala este aj 2 hod. cvicit. a tiez nebola som hladna a nebolo mi ani tazko od zaludka ako ked sa nalievam zelenym cajom... vrelo odporucujem kazdemu :))

sagfdsfgd

Kúpiť sa dá na 100% v Bratislave, v lepšie zásobovaných lekárnach. Myslím, že aj v lekárni v Auparku ho majú.

karla1

vsetci tu pisete ako ho beriete ale uz niekolko krat sa tu pytali ze kde sa to da kupit a nikto tu na to neodpovie?

alena666

Mne ten caj na chudnutie vobec nepomohol, neviem ci je to tym ze mam iny organizmus, ine spalovanie , netusim, mam vsak kamosky co z neho schudli za par dni aj 5 kg. uzivam ho nadalej lebo mam problemy s travenim a cele travenie sa bohovsky zregulovalo

lalalalll

Ahojte.. no, ako baby aj poial ma neprehana myslite ze by to mohlo posobit na chudnutie??
Inac to mam uz teda treti den, tak budem brat cely cas a budem vas informovat::):):)