Čaj lietajuca lastovicka

deeee

ale pozor, na trhu su dva caje s nazvom lietajuca lastovicka. Mne odporucili ten, ktory vyraba Anezka centrum v modrom obale. Inak sa odporuca uvarit si rano z jedneho sacku tak liter caju a pit ho cely den po jedle. A da sa dostat skoro v kazdej lekarni.

lalllaalla

juujj cize bez problemov to mozem pit aj dlhsiu dobu??::)):):)

AKOZEE este mi nic taknepomahalo ako toto a zto som ani cvicit nezazcala este chcihic:)
tak sa tesiimm:)

lalllaalla

juujj ajoj Tinuska:) pocuj mohôla by si mi napisat tvoj mail? chcela by som sa ta opytat par veci, to tvoje cvieccnie a tak podobne sami lubi.:) len nechem tu otravovat zbytok osadenstva mojimi otazkami, teda ak ti to neprekaza:)

lalalaa určite to nemá jojo efekt je to len čajík akurát je dobre ho po jednom balení vysadiť na 1-2 týždne aby si tvoj organizmus naň moc nezvykol a potom opäť môžeš piť ďalší.

tinusska

ja som vcera bola az 3krat na velkej.. sranda, tak ma precistilo.. hned som mala o 100kg menej :)) rano som bola tiez kakenkat a pred chvilou som vypila cajik a uz citim ako mi kruti v crevach... a napisem vam aj svoj jedalnicek:
ranajky - activia + psyllium
desiata - 2-3 mensie pomarance
obed - 2 kopceky ryze (vzdy)
olovrant - bud nejake oriesky, alebo susene ovocie, datle
vecera - tu mam zhruba o 17 hod. a zjem tak 1,5 rozka so salamou (ja viem, mohlo by to byt aj zdravsie)
tiez chodim cvicit - hodina aerobiku + hodinka cvicenia doma (hlavne orbitrek + steper)
a tiez denne pijem cca liter vody, v kt. mam vytlaceny citron a asi 1,5 - 2 l caju lastovicky a tiez som si kupila tabletky zirkulin, kt. su na odvodnenie. k tomu este pred cvicenim si dam 3 tablety na cvicenie, kt. ponuka RNG - tie Xtreme line ... Poviem Vam, pekne sa po nich pocas cvicenia potim a vdaka kofeinu, dokazem cvicit aj tie 2 hodky a potit sa ako diva...
takto som to zacala praktizovat od pondelka. zatial som sa nevazila, ani nemerala. moje oblub. nohavice, kt. som ledva zapla su mi na brusku uplne pohodlne a ta volnost na stehnach.. juuj... a tiez nemam nafuknute brusko a nevyzeram ako tehotna....

lalalaa

cafte babulky.:)

ja ho uuz uzivam asi dni uplne najlepsi je:) len sa chcem opytat ci nema neico ako jojoefekt ked ho prestanem uzivt??

ale robi zazraky fakt doporucujem::):):)