priatel ziarli...

Príspevok v téme: priatel ziarli...
frizzy

mam 15 a moj priatel ma 17...no a ide o to ze je dost ziarlivy...ked ma caka pred skolou a vyjdem odtial s nejakym chalanom tak sa pyta kto to bol a take veci..akoze nie je agresivny na mna ani nic ale vidim ze ho to vnutrone asi dost trapi...

a este k tomu ja niekedy fotim...rozne umelecke fotky a take hluposti a on ked ide so mnou na fotenie normalne vidim ako ja nervozny ked mi fotograf hovori co mam robit...priatel na neho ziarli lebo ten fotograf ma 21 a je celkom pekny a ...
ja neviem uz na fotenie nebravam ale aj tak sa stale pyta ako bolo a co robi ten namysleny idiot ako ho on nazyva...preco to robi??...

Lenulienka

No ale zase.. neber to v zlom prosim..je fakt, ze ste este mladi. Ma len 17 a ty mas 15. Ja mam teraz 20 rokov. A ver mi, ze i ked to je medzi nami par rokov rozdiel, zmyslanie je uplne rozdielne. Takze on si mozno este tak neuvedomuje urcite veci, ze ta tym moze stratit. proste sa mu to asi zda ako najlepsie riesenie ziarlit. Mozno je to hlupost a mozno fakt. Jedno je iste : je to chlap :D

Lenulienka

Aha, no potom sa bude musiet fakt snazit. A poviem ti, ze kvoli chlapovi nemen ani fotografa, ani nenechaj tu pracu. Ked ta to bavi, tak to je len dobre. A vysvetli mu ked zase bude ziarlit, ze ked ti bude robit vystupi, alebo bude mat blbe poznamky, ze svojou ziarlivostou ta akurat tak moze stratit a nie tym, ze ho vymenis za niekoho ineho..

frizzy

ved sme sa uz o tom spolu aj bavili a on povedal ze ma nechce stratit a vzdy ked ma len vidi s inym uz si predstavi ako jeho necham a vymenim ho za ineho..boze...ja som mu povedala ze je to hlupost a on stale ziarli a najma na toho fotografa... ale ja s tym neprestanem lebo ma to bavi a samozrejme idu z toho aj nejake peniaze...a fotografa menit nebudem lebo mi vyhovuje a okrem toho nie som nejaka kate moss aby som si mohla velmi vyberat...ale priatel sa aj snazi lebo minule som zas bola nieco fotit a len sa spytal ze ako bolo a nic ine..videla som ze ma chut nieco povedat ale nepovedala som rada...ja len dufam ze ho to prejde ...snad...

Lenulienka

Umelecke fotky? tak si asi potom dost pekna.. No a s tym potom je o teba vacsi zaujem. A to nevie zniest. Boji sa ze o teba pride. No v kazdom pripade to nie je v poriadku aby takto ziarlil. Vidi aj to, ze ten fotograf je atraktivny a zrejme ma tvoj priatel nizke sebavedomie. Zerie ho, ze fotograf je krajsi a este aj starsi. Podla mna sa porozpravaj s nim o tom, ak ho skutocne lubis, a chces posuvat vas vztah dalej, tak ho ubezpec o tom, ze je pre teba jediny, on je ten koho lubis, nielen slovami, ale aj skutkami. Tiez mu vysvetli, ze ste slobodni ludia a tak ako ty, aj on ma pravo stretavat sa s inymi ludmi. Je to o dovere. Ked chcete aby vas vztah fungoval normalne, tak si musite vzajomne doverovat.