aky sampon je najlepsi na suche vlasy ktore sa mastia len pri korienkoch a su bez lesku a su znicene ??? prosiiim poradte ked si vlasy umyjem normalnym samponom tak su strasne suche
sampon na suche vlasy bez lesku
baby kerastase sa da kupit aj na parfums.sk, ja ho tam kupujem uz roky a maju tam celkom dobry vyber, najlepsi je olejcek na vlasy :-)
Ja sm kedysis chodila ku kaderničke čo robila s Kerastase a bol teda super, aj som si vtedy nakupila plno veci a použivala som pravidelne :-) ale ako to tak byva- dobré kaderničky vždy odidu na matersku :D a odvtedy som ho už nejak nezohnala potom u nás
domaci zabal: zmiešaj žltko s napr. olivovym, ricinovym, kokosovym olejom... ak nemáš použi kludne aj slnečnicový.. to je na pokožku hlavy a masiruj.... a daj si aj na končeky... nechaj hodinu posobiť...
rob to 2x mesačne...
a treba podstrihavať vlasy každe 3 mesiace...nešuchať ich uterakom, nefenovať, nežehliť... kup si kondicioner na suche vlasy..
tak napriklad kedze ja väčšinou použivam zabaly, kondicioner mam za 1€ z kauflandu :-D je dobrý...je lepší ako niektoré značkove, kedže mam už čo to odskušané.... umyjem vlasy dam kondicioner , necham posobiť 10-15min a znovu umyvjem...len vyžmykam šampon po vlasoch, nedrhnem ich šamponom... masku mam momentalne KALLOS-frutta z parfums.sk za 1,60€ tak kráááásne vonia na zjedenie... momentalne su všetky tie masky vypredane čo som kukala...
a HENNA je super vec... mne ani nepomohla tak bezfarebna co som si bola dala... ako teraz som vyskusala farebnu hnedu... a po 2 tyzdnoch ju uz mam fuč, vymytú... take krasne leskle vlasy mi ostali po nej, :-)
o vlasy sa treba aj starať žiadny zazračny šampon neexistuje!
ked si umyjes vlasy samponuj len pri korienkoch a po vlasoch len vyžmykaj šampon...a samozrejme že treba použivať aj take produkty, ktorym sa hovorí "kondicioner" "masky na vlasy" atd...
a kokosovy olej... daj si aj bezne do suchych vlasov, zaplet vrkoč a možeš tak normalne chodiť.. aj ja tak robim... alebo do drdolu...
vlasom to pomoze..
Rob si olejove zabaly na vlasy a aj na pokozku. Mas ju vysusenu a tym padom produkuje viac mazu. Myslim samozrejme kvalitne za studena lisovane oleje, nie tie z drogerie. Neumyvaj vlasy samponom, ktory obsahuje silikony a parabeny. Na zaver umyvania preplachni studenou vodou, alebo vodou zmiesanou s jablcnym octom pre lesk vlasov.
Ahoj, tiez by ma zaujmalo rozne tipy na sampony na suche a znicene vlasy. Hlavne ka mate niekto skusenost napr s Kerastase :)
Olivovy sampon Doliva-z lekarne:D
mne najviac vyhovuje matrix biolage hydratherapie alebo potom prirodna kozmetika na vlasy lavera - kupis ju v dm drogerii
Herbal Esences, aj s balzamom.. ozaj,pouzivas bezne balzam?bez toho totiz lesk iba tazko dosiahnut. No a ten Herbal Essences si nepomylte s Natural Essences v takmer totoznom baleni.. je to odzub a kupuje sa v Kauflande. Skutocne Herbal Esences nech vam prinesie kamos z anglicka,ocko z polska,dedko z ukrajiny alebo teta z ameriky :D
No ja si davam zabaly...detsky olej, med a tak...a sampony obycajne, to je jedno, lacne bylinkove...ale hlavne balzam, na nom si davam zalezat. A z receptov starych mam...naj je oplachnut vlasy po umyti vlaznou vodou s octom, do 1 litra cca 1 polievkova lyzka. POtom su leskle, ked to robis pravidelna...ale zas neprehanat=)..a neboj, ocot na nich po vyschnuti necitit.
Jaj a este aj henna robi dobre na vsetko=) takze skus=)