ahojte. myslim ze moj problem je skor problemom pre psychologa ale skusim aj tu.. ked som mala priatela a chceli sme sa milovat bola som uplne neskusena. ked som sa o nieco pokusila, napriklad oralny sex, tak ma nejakym sposobom vysmial alebo zahanbil lebo som to robila zle.. odvtedy mam v sebe nejaku prekazku ci zabranu a nedokazem sa pri milovani uvolnit a nie som vobec aktivna. mam noveho priatela ktory to chape ale nemyslim si ze to bude chapat a tolerovat navzdy.. da sa s tym nieco robit? prosim o radu dakujem
zabrany...
suhlasim s oioa, a ak je ti dakym sposobom blbe mu vraviet, aby ti hovoril, co mas robit, skus nachvilku byt ocividne afektovana a tvarit sa ze strasne chces, proste navodit sa do prostredia istej hry, a potom uz to pojde prirodzene samo, on ti povie, ako ho mas rozmaznavat a ty budes robit, co chce...a ak ta ma rad, tak chvilku \"pretrpi\"(prepac za take silne slovo, slabsie ma nenapadlo), ze to nevies.:) ak ta ma rad, tak ta bude tolerovat dostatocne dlho, aby si sa odvazila
Ja som tusim presne ten isty pripad. Tiez mi odblokovanie trvalo, ale oral robim bez problemov a velmi rada, tak isto odvazne polohy, co predtym nikdy... Akurat ja si tiez nevychutnavam oral, je mi blbe len tak lezat a on mi robi dobre a ja jemu nie... No proste sebavedomie v pečku... A ty by si o tom zvladla vraviet pred psychologom??? Ja tak akurat takto anonymne na nete :)
ahoj,katka.mala som takyto isty problem,mna sice priatel nevysmial ale mal velmi netaktne poznamky v tych najintimnejsich chvilach.ked som si nasla terajsieho priatela mala som zabrany asi 3 mesiace..ale potom mne samej uz bolo trapne a tak som sa raz prekonala a spravila mu fajku...a bol nadseny:)))...je sice pravda ze ja mam este stale problem dovolit mu oral ale dufam ze ma to casom prejde.ak sa chces toho bloku zbavit myslim ze je veeelmi dolezite aby si ho uprimne lubila,ak to tak nie je tak ti to samozrejme pojde tazsie a skus sa trosku prekonat.alebo sa ho pytak ako to chce,tak budes mat istotu ze nerobis nic nespravne ked ti to bude pomaly opisovat...budem drzat palce:)