chcem sa spytat hlavne zien,po akom case chodenia ste isli k priatelovi domov.teda,ze ste sa zoznamili s jeho rodicmi aj oficialne.
navsteva u partnera doma
podla toho aky ste vztah,,kludne aj za tri mesiace.Ale caste navstevy neodporucam ,teda navsetvy ak nebyvate spolu a musis za nim chodit a on tiez za tebou,kolko krat chces,,ale kecy a plany a tak z jeho mamkou, co najmenej aby sa vam nestarala hoci aj v dobrom do zivota.
no na svokry pozor, je dobre vediet co ta caka, cim skor tym lepsie
lea, tak nevahaj..viem ze rodiny priatela sa nezbavis..ale zase mozes ich decentne z neho vysupkat, resp.zminimalizovat stretnutia..Rodina mojho priatela je amen strach no a moja mama voci mojmu priatelovi tiez nic moc..Netesi ma to..ale kaslem na to..
ale iba dvakrat sa mi stalo, ze som si s frajerovou mamou rozumela. a tiez dvakrat to bol uplny horor, otrasne zenske. tam zaradujem aj terajsieho frajera mamu, normalne kvoli nej vaham, ci sa zanho vobec vydat :-((
ja som mala sestnast a chodili sme spolu asi polroka a potom dalsieho dva a pol roka
po pol roku, mam 22, priatel 31, "svokrovci" su uzasni, mozem byt len rada
nieco nad 20 som vtedy mala
ako u koho. parkrat sa mi stalo, ze uz po tyzdni ma tahali predstavit rodicom, inokedy vobec
a mozno by pomohlo,keby ste pripisali aj svoj vek.dakujem