Kérastase - vlasy

misena

mozem sa opytat tej sasenky ze ci ma krepovite vlasy a ci jej nieco pomohlo ,lebo ja mam a neviem si pomoct dakujem.

mirka 23

A ten Kerastes dostať v lekárni alebo v drogérke? A koľko približne stojí maska na vlasy? Zaujalo ma to a ešte som o takejto kozmetike nepočula.

aja20

Je to super kozmetika. Urcite za tie prachy stoji... aj masky su super. Vzdy po farbeni si dam osetrit vlasy s tinkturou a je to super. Odporucam.

whitebloom

Ja pouzivam pripravky od Kerastase na objem vlasov a som velmi spokojna. Samozrejme, ze nemozete ocakavat zazraky, ale mne to naozaj vytvorilo objemnejsi uces a vlasy mi menej mastneju. Investicia sa mi naozaj vyplatila.

nelynka

tiez nedam dopustit na masky z kerastasu, fakt to za tie peniaze stoji a s takou schaumou sa to vobec neda porovnavat, prosim vas:)

sasenka

podla man je kerastese najleosie na poskodene vlasy alebo take tie krepovite...,ma lepsie zlozenie ako loreal schauma atd...je to aj lekarsky overena znacka...,mozno to tka navonok nezbadas ale casom urcite:)

dana3

Ja tiez nebadam rozdiel...ci uz Loreal,Nivea,Schauma al. Kerastase-akoze ziadne extremne rozdiely....a nato kolko ten Kerastase stoji mi ani velmi nevonia....skoro ako obycajny zihlavovy sampon...maska a balzam takisto..