Vyskusal uz niekto tuto kozmetiku? Co na nu poviete? Dakujem za vsetky prispevky
Kérastase - vlasy
mozem sa opytat tej sasenky ze ci ma krepovite vlasy a ci jej nieco pomohlo ,lebo ja mam a neviem si pomoct dakujem.
Je to super kozmetika. Urcite za tie prachy stoji... aj masky su super. Vzdy po farbeni si dam osetrit vlasy s tinkturou a je to super. Odporucam.
tiez nedam dopustit na masky z kerastasu, fakt to za tie peniaze stoji a s takou schaumou sa to vobec neda porovnavat, prosim vas:)
podla man je kerastese najleosie na poskodene vlasy alebo take tie krepovite...,ma lepsie zlozenie ako loreal schauma atd...je to aj lekarsky overena znacka...,mozno to tka navonok nezbadas ale casom urcite:)
Ja tiez nebadam rozdiel...ci uz Loreal,Nivea,Schauma al. Kerastase-akoze ziadne extremne rozdiely....a nato kolko ten Kerastase stoji mi ani velmi nevonia....skoro ako obycajny zihlavovy sampon...maska a balzam takisto..
ja na kerastasu nedqam dopustit. hlavne na reparacne masky. stoji za tie peniaze
A Loreal Professionnel si pouzivala? Ci tam je badat rozdiel
tuto znacku pouzivam asi pol roka a v podstate nemam na nu ani pozitivnu ani negativnu vec.....stred...