Vyskusal uz niekto tuto kozmetiku? Co na nu poviete? Dakujem za vsetky prispevky
Kérastase - vlasy
Rovnako sa prikláňam k názoru, že táto značka je špička v starostlivosti o vlasy.
Ahojte ak niekto napise ze nebada rozdiel mezdi Niveou a Kerastase tak pochibujem ze ho niekedy vyskusal ja pouzivam kerastase uz roky a maju vsetko,a hlavna vyhoda je ze aj ked su drahy tak strase dlho vydrzia mamdlhe vlasy pod plecia a maska od nich mi vydrzi cca 4 mesiace.a skuste pozriet stranku Kerastase-kozmetika.sk maju super ceny a v objednavke mi vzdy poslu aj nieake vzorky.teraz som si kupila od nich uz ten novy elixir creme fine a je super pre jemne vlasy.
A mam aj ten gel na objem co pouziva Kate Moss.
Kerastase je booomba!!!!!!
ahojte tak pridavam skusenost , kupila som si kerastase chroma reflect a teda som istala šoknuta ake som mala krasne leskle vlasky , ja si farbim na modrocierno a vlasky som mala vysusene znicene...no a hned po prvom pouziti som maala krasne leskle hydratovane vlasy, kazdy mi ich chvali :))este bby som si chcela kupit masku len je strasne draha tak si musim nasetrit :))inak pouzivam loreal profesional ale kerastase je uuuzas
ja pouzivam sampon ten ruzovi 2 na farbene
a pred fenovanim zehlenim tu zelenu radu ciment skvela vec :))
ja som s touto vlasovou kozmetikou maximalne spokojna
ahojte:) je to sice draha vlasova kozmetika ale ja si jej pripravky neviem vynachvalit, momentalne pouzivam olejček Oleo Relax, vyhladzuje vlasy a krasne sa po nom lesknu a nemasti ich a este aj krasne vonia.. sice 21 EUR je dost za 50 ml olejčeka, ale oplati sa myslim.. Ak mate niekto skusenost aj s inymi pripravkami tak okomentujte, dakujem..
Ahojte posuvam tuto temu , ake mate skusenosti s kerastase? hlavne oslabene vlasky farbenim , znicene konce ? pomohol vam kerastase? ktora rada je najlepsia?