Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kérastase - vlasy

lajka

Ahojte ak niekto napise ze nebada rozdiel mezdi Niveou a Kerastase tak pochibujem ze ho niekedy vyskusal ja pouzivam kerastase uz roky a maju vsetko,a hlavna vyhoda je ze aj ked su drahy tak strase dlho vydrzia mamdlhe vlasy pod plecia a maska od nich mi vydrzi cca 4 mesiace.a skuste pozriet stranku Kerastase-kozmetika.sk maju super ceny a v objednavke mi vzdy poslu aj nieake vzorky.teraz som si kupila od nich uz ten novy elixir creme fine a je super pre jemne vlasy.
A mam aj ten gel na objem co pouziva Kate Moss.
Kerastase je booomba!!!!!!

Moisa

ahojte tak pridavam skusenost , kupila som si kerastase chroma reflect a teda som istala šoknuta ake som mala krasne leskle vlasky , ja si farbim na modrocierno a vlasky som mala vysusene znicene...no a hned po prvom pouziti som maala krasne leskle hydratovane vlasy, kazdy mi ich chvali :))este bby som si chcela kupit masku len je strasne draha tak si musim nasetrit :))inak pouzivam loreal profesional ale kerastase je uuuzas

silvinka_

ja pouzivam sampon ten ruzovi 2 na farbene
a pred fenovanim zehlenim tu zelenu radu ciment skvela vec :))
ja som s touto vlasovou kozmetikou maximalne spokojna

bara017

ahojte:) je to sice draha vlasova kozmetika ale ja si jej pripravky neviem vynachvalit, momentalne pouzivam olejček Oleo Relax, vyhladzuje vlasy a krasne sa po nom lesknu a nemasti ich a este aj krasne vonia.. sice 21 EUR je dost za 50 ml olejčeka, ale oplati sa myslim.. Ak mate niekto skusenost aj s inymi pripravkami tak okomentujte, dakujem..

Moisa

Ahojte posuvam tuto temu , ake mate skusenosti s kerastase? hlavne oslabene vlasky farbenim , znicene konce ? pomohol vam kerastase? ktora rada je najlepsia?

Ssonja

Sašenke: odkiaľ si ????
Čo by si mi poradila na moje vlasy?? Mám ich blond a na koncoch strašne brčkavé, no nelámu sa a ani neštiepia. Po vyžehlení sú krepovité.Ktorý prípravok by si mi odporučila....
a skúšala si už tú nočnú masku na vlasy z kerastres (tmavomodrý obal)???

adka19

Ja sa chcem opytat aky sampon od Kerastese mam pouzit na farbene vlasy.A aj nejaky balzam ci sa pouziva na mokre vlasy dakujem krasne.

adka19

Ja sa chcem opytat aky mam pouzit sampon od Kerastase na farbene vlasy a aj nejaky balzam a ci sa pouziva na mokre vlasy.Dakujem krasne

adka19

Ja sa chcem opytat chcela by som od Kerastase sampon na farbene vlasy aky si mam kupit a nejaky balzam ci sa pouziva na mokre vlasy.Dakujem krasne