zub mudrosti

Príspevok v téme: zub mudrosti
zuzana175

uz dlhsiu dobu mi rastie na spodu zub mudrosti.doposial to bolo bez problemov,ale od vcera ma to priserne boli.a mam dojem,ze tu bolest moze spôsobovat aj dasno(mozno to dasno ani nie je,neviem,ako to pomenovat.tvori to sucast ust-ta bocna strana)neviete mi prosim pomoct,ako to bude dalej pokracovat?ci by som mal ist k zubarovi,alebo nie?na druhej strane mi tiez rastie a tiez ma niekdy bolel,ale to prestalo.myslite,ze aj toto prestane? dakujem vam

zuzana175

coze?na operacku?ale ten zubok mi skoro vobec nevidno.len taky kusocek,aj to som si musela pomoct rukou a odkryt to tam,aby som cosi zbadala.este som rozmyslala,ci tam nemozem mat hnis.raz sa mi stalo,ze dasno som mala take napuchnute a bolelo to tiez.nemoze to byt ono?

3333

cim skor k zubarovi.este jednoa otazka vydno ho lebo tie zuby rastu vacsinou pod dasnom takze ho mas vyrasteny a tlaci ta ja mam to iste to sa potom riesi na stomatochirurgii na operacke to ta napichaju a vyrezu takze ak je to tak tak cim skor k zubarovi a na snimok ten ukaze ze co a ako

zuzana175

ale mna to strasne boli.aj ked sa usmejem,alebo nemozem jest na tej strane.akoby mi to tam cosi tlacilo.ta bocna strana ust.to tak ma byt?

schellly

mne začli zuby mudrosti rasť už v 10-tich rokoch. zubarka mi povedala,že ma asi osvietili mimozenšťania. cca v 14-tich som ich už mala všetky vonku. bude ta to pobolievať z dôvodu, že tiež zuby sa vlastne prerezavaju cez to ďasno von. tak jak ked malé deti plačú, ked sa im tlačia zubky von. potom to prestnae. väčšinou sa tieto zuby trhajú, lebo sa často kazia. ja s nimi zatial nemam problem (klop klop, a to už mam 20 rokov. nieje dôvod isť s tým zubarovi. Prestane so, keď sa prederie von.