zub mudrosti

Príspevok v téme: zub mudrosti
zuzana175

uz dlhsiu dobu mi rastie na spodu zub mudrosti.doposial to bolo bez problemov,ale od vcera ma to priserne boli.a mam dojem,ze tu bolest moze spôsobovat aj dasno(mozno to dasno ani nie je,neviem,ako to pomenovat.tvori to sucast ust-ta bocna strana)neviete mi prosim pomoct,ako to bude dalej pokracovat?ci by som mal ist k zubarovi,alebo nie?na druhej strane mi tiez rastie a tiez ma niekdy bolel,ale to prestalo.myslite,ze aj toto prestane? dakujem vam

imeta

@zuzana175 tak ten vie poriadne potrápiť! môžeš počítať s tým, že toto nie je posledný krát čo ťa bolí zub múdrosti!

Duchovicova

Zub múdrosti sa veľmi dlho reže a keď ťa to teraz bolí, tak choď k zubárke aby ti tam dala nejaký obstrek. Mne už rok ide zub múdrosti a bolí ma to v rôznych etapách. Niekedy je fajn a inokedy zase je to príšerná bolesť

Kika 10

Pokiaľ sa neviete dostať k zubárovi, tak zatiaľ odporúčam Glimbax. Treba vyplachovať trikrát za deň. Je určený na liečbu zápalu v ústnej dutine a predpisujú ho napríklad po operacii mandlí. Mne veľmi pomohol, keď mi opuchlo ďasno, keď mi rástli zuby múdrosti. Prepláchnete si ústa a do 5-10 nebudete cítiť bolesť a opuch ustúpi. Ale je to len dočasné riešenie samozrejme treba ísť k zubárovi.

Eva531

Ja som za chirurgicke odstranenie osmicky platila 200 €, ale zdoraznujem, ze to bolo na najdrahsej sukromnej zubnej klinike na Slovensku, v Bratislave, takze drahsie by to uz nemalo byt nikde. To by ti mohlo pomoct, aby si sa predbezne aspon ako-tak zorientovala. Moze sa stat, ze budes platit ovela menej, obzvlast, ak ti poistovna do toho nieco doplati.

simka111

nikto nič???? zajtra k nemu idem a neviem čo ma čaka, kolko a či sa vôbec plati ???????? a kolko stoji trhanie osmičky...

simka111

Nepozna niekto nahodou doktora Siváka z Prešova??? Je to stomachirurg a chcela by som vediet ake s nim mate skusennosti??? Dakujem