prosim vas mohli by ste niekto poradit beriem asentru 50 a lekarka mi povedala, ze si mam davat pozor lebo vedlajsie ucinky su priberanie. mate s tym niekto skusenosti? dakujem
antidepresiva a priberanie, prosim poradte
Beriem tiez antidepresiva a dost som z toho bohuzial pribrala. Stravujem sa zdravo az dietne, cvicim ale stale priberam :-( Lieky vysadit nemozem lebo sa mi zhorsi zdravotny stav, neviete poradit co s tym?
ja beriem asentru uz asi 3 roky(najvyssiu davku som mala 100mg/den) a pribrala som pocas tychto 3 rokov asi tak 15 kg,ale nemyslim si,ze by to bolo len asentrou,ak vobec sa ten liek na tom podielal....inak osobne si myslim,ze je to vyborny liek,bez nejakych extra badatelnych inych vedlajsich ucinkov,mne osobne velmi pomohla,ale je to individualne,ze ako pomoze inym,lebo liek musi ,,sadnut''
vela mojich znamych pribralo ,,a strasne.Ale to je asi koli depke a nie koli lieku.Z depky vela krat clovek zere zbytocne.Samotny liek by to nemla robit.
tiež som brala Asentru a nemala som žiaden problém s priberaním, takže v pohode
Na liek ktory sa vola Asentra by sa nemalo priberat skor by sa zo zaciatku malo schudnut.Pokial sa clovek neprejeda a je pravidelne nemal by pribrat
Kazdy to znasa individualne aj ja ju beriem a pokial badam zatial som nepribrala:)