je to normalne????????

Príspevok v téme: je to normalne????????
tzutzu

ahoj...myslite ze je normalne ak to ma chlap rad do zadku?vibratorom?..lebo ja som nasla u brata vibrator..spinavy samozrejme od asi viete coho,spinavu plachtu..servitky a,som v soku.je pomerne mlady,neviem ci sa o tom mam s nim porozpravat alebo co.nic nenasvedcuje tomu ze by bol gay.akurat je drogovo zavisly,a je z neho troska a kd som nasla este toto...prosim poradte,co by ste robili na mojom mieste?

tzutzu

dakujem za rady..ale.hh.na lieceni uz bol.drogami si poskodil mozgove bunky,bol mesiac na psychiatrii..diagnoza-schizofrenia.ked sme si mysleli vsetci ze je to uz v poriadku tak ho pustili domov s podmienkou ze lieky musi brat minimalne rok.takze berie lieky na schizo.a do toho drogy alkohol...hrozi mu ze si ich poskodi uplne a bude mat schizo.dozivotne.toho sa bojim najviac.ako 18 rocneho ho nemozme donutit k nicomu.raz sa rozhodol ze pojde na liecenie a zostal tam dva dni.vratil sa.a zacalo to odznova.na telefone nema clip a ani kredit takze ak sa mu neozvu kamarati tak nejde von...ale akonahle mu niekto zavola tak...sa vrati mozno na druhy den a dalsi potom spi.a takto je to stale dokola...a ak sa pokusime nieco radikalne urobit tak je neskutocne agresivny a bojim sa ho.ked je nahodou v pohode ze 1-2 dni nebo s kamosmi tak sa sprava uplne vymenene,vtedy je to moj maly zlaty mladsi bracek a dlho spolu kecame.bojim sa ze sa z toho zbalznim.odstahovat sa nemozem,nemozem nechat mamu samu.a moj otec ma slabe srdce.patova situacia...hh

sakra

láska je dôvod na život a normálny život- ale to nevidia, ked im pomože niekto blízky, kt. na nich záleží, alebo ked ich to tak ničí, že nevedia čo s tým.... sami to ťažko zvládajú:-(

mudrc99

ale vlastne to nemalo byt o drogach, tu islo o najdeny vibrator a ja proti gayom nic nemam, mozno ani nie je gay len mu to robí dobre.

mudrc99

mozno, ale precitlivené povahy nikdy, musia vidiet buducnost aj v niecom inom ako v drogách a tých je málo, treba im dat dovod na zivot.

mudrc99

Uprimne ta lutujem, moj otec zomrel ako drogovo zavislý, keby si ma poznala, tak by si povedala ze ti nic nie je vzhladom od toho co som prezil ja, od toho ako sa zdieral drogami, mlatil mamu,, mna,, mojho brata, od centier proti drogam, zasa k navratom drogam,podrezanym zilam, nielen svojich reznych ran aj mojej rodiny,doslo to po hranice kým mame nepolamal rebra(policajti nic nespravili) na to som sa odstahoval, mama isla do centra ktoré pomahaju ženám v núdzi, daky doje... život len tak lahko nik nenajde a nakoniec nespachal samovrazdu! Radím ti, odstahuj sa. Čím skor tým lepšie.

jaja

je to smutné takto si ničiť život tým svinstvom.... ale keby ste ho aj dali liečiť, musí chcieť, lebo sa bude vracať...