Ľudia,ako je to možne?
Od soboty som nič poriadne nejedla...
len vela vody,a dajake to jablko pomaranč...
Dôvod?
Od soboty mam silnu chrípku,teplota 38,09 C...
T.J.dnes som sa postavila na vahu a čakala som ubitok na vahe...ale z mojim prekvapenim som mala o 2kg viac.
Ja už tomu nerozumiem,
mam chrípku a nič nejem -priberam-
ked papam z mierou -priberem ešte viec-
ked sa nekontrolujem v jedle -no coment
CHRÍPKA - 4.dni bez jedla - pribrala som 2,5Kg :-O
16.myska, nehnevaj sa, nemyslela som to zle, ale pripomenulo mi to cele mna, ked som kazde kilo dva sledovala a spanikarila, zacala hladovat, ked som bola chora tak som naschval nejedla abola som rad ze mi nechuti, len aby som schudla...vysledok bola skoro anorexia a mama sa len bezmocne prizerala....tak len preto...aby si nerobila take chyby ako ja, pretoze potom je strasne tazke znovu zacat jest bez pocitu viny za kazdy prehresok....
16.myška. ==>> po 4 dnoch hladovky nastava aj ten ubytok na vahe...ale nastava aj JOJO EFEKT
keby si každy den dala 2 parky
schudla by a nebol by JOJO EFEKT
Bude to tym,ze mas dostat menstruaciu,vtedy telo zadrziava v sebe vodu.Nalievaju sa aj prsniky,mas nafuknute brucho.Neprijimala si tuky,nemali sa ti ako ulozit.Nicoho sa neboj,bol to len mechanizmus organizmu.
evitka : Dakujem Ti,PA-PA
16.miska ja vzdy pred menzesom idem 2kg hore aj keby som nic nejedla to mas urcite z toho tak sa s tym netrap a prajem skore uzdravenie.pa
cela rodina mame chrípku,
ja len pre info som sa postavila na vahu....a toto som zistila že 2,5kg +
ludia,ak nechcete mi poradit a chcete sa zo mna smiat atd..tak radšej nepište
16. myska, ja mam z tvojich sprav pocit, ako by si ochorela za ucelom schudnutia....
jatyon : ako to mysliš?
nemas spolahlivu vahu na vazenie ....
no ja pijem iba horke teple čaje bez cukru....to mi robi dobre na hrdlo...
tak ma to osvieži...sem tam Toma Višna voda ..... vela ovocia...nič viac nevladzem zjest....
zadržiava vodu??.aha...to preto mam nafuknute brucho...
a možem aj preto priberat že budem mat asi o 2dni menštruaciu?