Komu sa paci moda emily the strange???nwm podla mna je to dost drahee ale krasne veci...no nwm asi by som 3300 sk za topanky nedala....co nato hovorite??
Emily The Strange
podla mna je to uuuuuuplne uzasna supis znacka, milujem Emily !!! a myslim ze to neni zas az tak emo, lebo ja emo tiez nenavidim, pritom chodim oblecena v tejto znacke....a co sa tyka ceny, je pravda, ze niektore veci by mohli byt lacnejsie, ale tak co chcete, ked je to z ameriky....ale za niektore veci sa tie peniaze fakt oplatia dat, napr. za mikcu Emily The Strange Kitty Eared, tu uplne zboznujem <3
jj aj podla mna je úplne uzasnyyyyyy styl
aj ja som kukala na metalshop uzasne veci su tam.......:P
noo mne sa emo styl praveze paci strasne:P
mne sa tam pačia veci, ale nie všetky. lebo to je dosť EMO a tento štýl z duše nenavidím. a ohladom tej ceny..za kvalitu treba platiť, poviem to tak. veci tejto značky si môžete objednať na www.metalshop.sk - dosť dobra stranka, objednavam si tam stale.
mne sa to páči,aletu v Trenčíne to nikde nemajú:((
no ja nwm podla mna to neni zase nejaka kvalita. na tie peniaze.....ale zboznujem tu znacku...
no tak som si to pozrela a vypada to jako pre rodinu Adamsovych, za take boty by som urcite tolko nedala, ale inak mi to pride normalna cena za boty