neviete kedy ma pan Dedik nejake ordinacne hodiny v Piestanoch?
Ordinačné hodiny - Dedik
Treba sa telefonicky objednat, ci staci len prist?
ako dlho sa prosim vas asi caka v bratislave kym prideme na rad na konzultaciu k p. Dedikovi? a kedy sa tam oplati prist,teda kedy ich je menej?dakujem
ako dlho sa prosim vas asi caka v bratislave kym prideme na rad na konzultaciu k p. Dedikovi? a kedy sa tam oplati prist,teda kedy ich je menej?dakujem
teraz som sa docitala o tomto panovi,liecitelovi,samozrejme ze chcem skusit inu liecbu aj na moju reumatoidnu artritidu.Beriam lieky uz 3 roky,a nic sa mi nezlepsuje,naopak zhorsuje.
liečiteľ Dedík - ordinačné hodiny
pán Dedík má dlhoročné skúsenosti a vie pomôcť s rôznymi problémami. Chodieva pravidelne na tieto miesta:
prvý štvrtok v mesiaci - Bratislava, Kultúrne stredisko Prievoz, Kaštieľska 30, 8.00-16.00 h.
prvý piatok v mesiaci - Trenčín, Kultúrne stredisko Dlhé Hony (Stred), ul. 28.októbra č. 2, 9.00-16.00 h.
druhý štvrtok v mesiaci - Piešťany, Hotel Atóm, Krajinská 32, 13.00-17.30 h.
posledný štvrtok v mesiaci - Trenčianske Teplice, Domov učiteľov, Partizánska 11, 13.00-18.00 h.
Za prvú návštevu berie symbolických 5 eur a kontroly sú zdarma. Potom sa už platí len za kvapky, jeden kus stojí 5 eur. Telefón na neho je 0905 513 908.
Chcela by som vedieť, že kedy ordinuje pán Dedík v Bratislave od kedy a na akej ulici pôsobí. Ďakujem. Lýdia
Bližšie informácie nájdete na www.dedikadcery.sk
pre somja:
dedik este lieci, bola som u nho prvykrat tuto stredu, 2.10.2013 v bratislave, na kastielskej 30 - ma tam jednu miestnost v kulturnom dome. v bratislave byva vzdy prvu stredu a stvrtok v mesiaci, v stredu od 10 do 18hod., vo stvrtok od 8 do 16hod.
lieci este tento p.Dedik? nechodite k nemu niekto,pretoze prispevky na nete su len do r.2010