život po rozchode

Príspevok v téme: život po rozchode
dada

ahojte vsetci stastní aj nešťastní. nechcem ani tak radu ako vasu osobnu skusenost. ako sa vam vyrovnava s rozchodom resp. s kopackami od cloveka,o ktorom ste sa domnievali, ze je ten právy a jediný na svete. zaujmama ma cas, i ked je to velmi subjektivne, ktorý ubehol, kym ste prestali mat negativistické postoje, zlu naladu a opat ste sa zacali zaujmat o opacne pohlavie. je toho este vela, co by ma zaujamlo, aj to, ci ste boli schopní sa s nim stretnut a osobne sa porozpravat. nechcem pisat zbytocne dlhý príspevok tak pls píste, co vas v tejto oblasti napadne. mimochodom nepatrím uz do kategérie násťročný.

veronika

proste, vzdy ma bude velmi boliet ten rozchod, co som zazila a tak velmi mi ublizil...ale uz to beriem s odstupom a chladnou hlavou...a viem, ze je to uplne normalne, neudialo sa to len mne, deje sa to vsade naokolo, kazdy si tym raz prejde...a potom ma na vztahy uplne iny pohlad celkovo, berie to uz inak, teda aspon ja to tak vnimam a vravim za seba

veronika

a tak isto to beriem aj ja, nikde nie je napisane, ze ten, s kym som, je mi sudeny navzdy, proste nemozem tiez rucit, ze sa nezamilujem do niekoho ineho...a nemoze ma dotycny nutit s nim byt a milovat ho--holt, je to kazdeho vec. a vec osudu.

veronika

ja neviem., ja uz beriem veci s nadhladom, proste viem, ze byt s niekym neznamena byt s nim navzdy...ze sa moze hocico stat, a v podstate, preco by mal byt niekto so mnou, ak ma nelubi? nemozem to tomu cloveku vycitat...je to cisto jeho volbarada uprimnost.

krisha

myslim, ze ked vztah vedie len jeden clovek, nieje to spravne a do buducnosti dobre. Mali by to byt rovnocenny partneri. Aj ked 4 mesiace nieje dlha doba tak si viem predstavit ako sa citis. A tu doveru k muzom budem musiet nejako vyriesit. Nie je v podstate nic horsie, ako ked o vztahu nieje dovera. Za tie dva roky, co som sama, som mala moznost spoznat dost muzov, som veelmi spolocensky typ, komunikativna, ale ziadny mi nevyhovoval. Nuz, asi som narocna:-):-)

dada

blizim sa ku 22 roku veku a neboli sme spolu vobec dlho. moozno ti to pride az smiesne, ale trvalo to asi styri mesiace, plus asi dalsie styri mesiace zoznamovania. ja som ho poznala pred tym z videnia uz asi rok a pol. do vtedy sme sa len zdravili a obcas sme prehodili par slov.

dada

je zo SR, asi dvesto kilakov odo mna. ja som z BA. ja som si na tomto vztahu dala velmi zalezat. v podstate to bola cele moja iniciativa. pozname sa zo skoly a pozname sa z videnia uz dva a pol roka. po roku a pol som sa odhodlala, ze sa mu prihovorim aj v inom duchu, snazla som sa s nim nadviazat blizsi styk a podarilo sa to a ani som sama tomu neverila. stalo ma to vela odvahy a aj energie. celu dobu som tento vztah drzala len ja, nevravim, ze on nemal podiel, ale nechal sa viest a nechal to na osud.

dada

krisha zdielam tvoj postoj. u mna sa vytratila schopnost verit. som rada, ze tu prispievate a ze tato diskusia bude uzitocna aj pre ine zlomene srdcia.