ahojte,mam taky problem ako mozno aj niektore z vas.milujem sladke,ale jem ho vo velkom mnozstve a velmi mi to kazi postavu.Ako sa mam toho ''zbavit'',cim to nahradit?viem,ze naj.je ovocie,ale to mi nestaci.ma niekto ucinnu metodu?
Ako sa zbavit chuti na sladke?
Mira,ja takmer nejem maso a vyrobky z neho ci mlieko a ml.vyrobky a sol uz vobec.
mam problem len s tym sladkym,neviem sa zastavit,kym to nezjem do poslednej odrobinky.
Zuvacky su fajn,niekedy zujem cely den:-)))
Ja to riešim žuvačkami, oblbnem chuť na sladké
Skus silne obmedziť soľ, vajcia, syry, mäso cicavcov a pečené, údené. Po čase by sa to malo zmierniť.
A pri chuti na sladké uprednostni tie jemne sladké chute, nie agresívny rafinovaný cukor.
musim opravit poslednu info,uz som polovicu zozrala a je mi zle.som uplne neschopna
dakujem za rady,ja som nieco ako alicka,zjem jej na kila.V puberte som jedla vsetko co som chcela a nenormalne mnozstvo,ale teraz pribudajucim vekom sa mi metabolizmus sppomaluje.
mavam take obdobia,tyzden vydrzim a nic mi sladke nehovori,dalsi tyzden hladam a hladam a vsetko co nejde zjem.
A to som vcera od jedneho znameho dostala 3obrovske cokolady,ze aby som sa trochu vykrmila.
Ale akosi nemam na ne chut,tak som ich schovala.:-))))
ja to mam horsie, lebo drzim protikvasinkovu dietu, takze tu si ani na sladke dovolit pozriet nemozem :-( Ked idem v potravinach okolo karamelovej Milky, tak nahlas vzdychnem
Musis si to prepnut v hlave!Ja viem, ze je to tazke, aj ja som s tym mala donedavna problem, no na Silvestra som si povedala, od zajtra nic sladke a funguje to! Dodrziavam to doteraz, priznam sa zhresila som asi 4 krat za ten mesiac a pol, ale nerobim si z toho tazku hlavu, poviem si, ved to zajtra spalim cestou do prace. Nedrzim ziadnu inu dietu, necvicim-nemam na to cas a chudnem! Zatial 3 kg. To ma povzbudzuje vo vytrvalosti.A veceriam normalne, aj o 21 hod.,ked som hladna.
skus chrom v tabletkach.
Ja som to riešila musli tyčinkou.Ale jednou za deň,viac nie.A neskôr horkou čokoládou,takou s minim. 70%-ným obsahom kakaa.Ale nie celú tabuľku naraz.Naozaj po kúsku.
Kup si chrom v tabletkach. Znizuje chut na sladke...