Panna a "prstovanie"

drakenko

sexboyz:

Samozrejme, je to možné. V dnešnej dobe je to však aj odporúčané, lebo to bolí menej alebo vôbec, ako keby sa pretrhla až pri sexe.

cukriq

ELLYY: je to dost mozne ze ti tu blanu pretrhol,ja ked som mala 1.sex boto to iste ako opisujes ty...nieco ako "krámy" a po 2. tiez ale potom to uz prestalo....

cukriq

a potom mi este kamaratka rozpravala o tom ze aj jej sa asi blana pretrhla takze podobny skoro rovnaky priúpad ako tvoj...ja neviem mozes zajt ku gynekologicke a ona by to aspon potvrdila...

cukriq

ELLYY: je to dost mozne ze ti tu blanu pretrhol,ja ked som mala 1.sex boto to iste ako opisujes ty...nieco ako "krámy" a po 2. tiez ale potom to uz prestalo....

ellyy

ja sa chcem opytat...som este panna...a priatel ma prstoval...lenze minule ked vytiahol prsty tak ich mal od krvy...a ja som sa dost zlakla...mohol mi pretrhnut blanu??? a potom som mala cely tyzden nieco ako krami....presli asi dva tyzdne a zase sme boli spolu a priatel ma prstoval...krv nic vobec no na druhy den zase som mala krv...a zase dlhsie ako den....asi by som mala ist ku gynekologicke....co si o to myslite??? je to normalen??