Panna a "prstovanie"

pestujememas

Mám 14 a prstovala som sa už veľa krát. Prvý krát mi to urobila baba keď sme boli na školskom výlete asi pred mesiacom. Odvtedy sa stretávame každý víkend A musím povedať že je to pecka :3
Babi, ak máte pochybnosti fakt to najprv skúste s kamoškou ;)

oman pravy

preco vam tak zalezi natom ci ste este panny dievcata ved to nieje jedno? Niesme v nejakom africkom kmeni kde sa kontroluje po prvej svadobnej noci postielka nevesty ci krvacala po sexe. Ved sa pripravte o blanu aj vy same a zazijete neskutocny orgazmus. Nemate to jedno ci vam ju natrhne vtak muza alebo vase ruky ci nejaky predmet ak sa uvolnite zazijete neskutocnu rozkos este vacsiu ako pri milovani s muzom lebo si to budete robit same tak ako to budete chciet a citit VY.

biky

Ja vam odpoviem na vsetky otazky:

1. Ostrihajte si nechty je to neprijemne ked sa poskrebes
2. Vsun tam tvoj prst najlepsie prostrednik a tlac smerom dozadu.
3. Nebudes krvacat
4. Budeš stále panna!!!!!
5. Aj z vibratorom je to super :)
Dufan ze som zodpovedala vase otazky a idem si vyprstovat bye

jessi000123

Ahojte mam problem uz som sa prstovala a ked som skoncila isla som na wc a ked som sa utrela mala som akokeby vytok ale to iba v ten den bojimsa mozete mi poradit ze co to jealebo co to znamena? Ďakujem dufam ze som este panna

carolina

buď rada, že si panna a prstovanie - načo to robiť? dospievanie tým neurýchliš. sebauspokojovanie ťa nenaučí milovať a obetovať sa pre druhého, naučí ťa len sebectvu, nechoď touto cestou.

Na lásku máš ešte čas, a zamilovanosť v dospievaní nie je naozajstnou láskou. Aj keď niektoré dievčatá - teenegerky s niekým chodia a myslia si, že ho milujú, dokonca s ním aj spia (čo je ozaj predčasné), stále sú psychicky nezrelé na vzťah a lásku ešte nepoznajú. Buď trpezlivá, všetko má svoj čas.

veve :3

Ahoj mam 13 a som este panna...
Chcela by som sa skusit vyprstovat ale mam strach ze ma to bude boliet .. Tak sa chcem spytat ci tobje moc velka bolest :/
Dakujem za odpoved :)

som blbá

Ahojte .. mám 15 a chcem sa informovať .. viete chalan ma prstoval a ja som pri to bola kusek opitá, ráno keď som sa zobudila tak som mala na gaťkách krv.. :-( no nemala som nič ako krámy len som tam mala krv.. nebola úplne červená .. od vtedy je všetko po starom výtok a tak.. prosím poraďte mi .. keby som náhodou išla na gynekologické vyšetrenie čo mám povedať :-D že neviem či som panna.. ?

wreck

Montesa, taky pekny nick a taky nulovy prehlad v problematike. :)

v poslednom case tu trolluju kadejake pochybne individua, nie som si isty, ci aj ty jedno niesi. ja ale rad vyvadzam ludi z temnot nevedomosti, takze tu mas moju ruku a pod...

1. moze a nemusi a je to uplne jedno ci ano alebo nie. pannou si dovtedy, kym do teba chlap nevsunie svojho maleho.

2. moze a nemusi. ak mas pochybnosti, obloz sa servitkami alebo sa rob vo vani.

3. ak si to este neskusala sama, nie si pripravena skusat to s niekym.

4. dieta sa prstovanim urobit neda, ale ak do teba chlap vsunie svojho maleho, mozes otehotniet ani nevies ako, a to aj vtedy, ak sa milujes po prvykrat.

Montesa

Mam 15 rokov a chcem to skusiť s niekym skusenym mam 4 otazky : 1. Pri prstovani sa môže pretrhnuť panentská blana ?
2.Potečie krv ?
3.Mam to skusiť 1.krat sama alebo s niekym ?
4.Budem mať potom dieťa ?
:D :D :D
Vopred diki :D