Chcem sa vas opytat ze ci je mozne pretrhnut panensku blanu prstovanim?...alebo sa da pretrhnut len pohlavnym stykom?...pytam sa preto lebo sa bojim ze ked ju budem prstovat ze ju to bude boliet alebo ze jej bude tiect krv...vopred dakujem za vsetky rady
Panna a "prstovanie"
Mám 14 a prstovala som sa už veľa krát. Prvý krát mi to urobila baba keď sme boli na školskom výlete asi pred mesiacom. Odvtedy sa stretávame každý víkend A musím povedať že je to pecka :3
Babi, ak máte pochybnosti fakt to najprv skúste s kamoškou ;)
preco vam tak zalezi natom ci ste este panny dievcata ved to nieje jedno? Niesme v nejakom africkom kmeni kde sa kontroluje po prvej svadobnej noci postielka nevesty ci krvacala po sexe. Ved sa pripravte o blanu aj vy same a zazijete neskutocny orgazmus. Nemate to jedno ci vam ju natrhne vtak muza alebo vase ruky ci nejaky predmet ak sa uvolnite zazijete neskutocnu rozkos este vacsiu ako pri milovani s muzom lebo si to budete robit same tak ako to budete chciet a citit VY.
Ja vam odpoviem na vsetky otazky:
1. Ostrihajte si nechty je to neprijemne ked sa poskrebes
2. Vsun tam tvoj prst najlepsie prostrednik a tlac smerom dozadu.
3. Nebudes krvacat
4. Budeš stále panna!!!!!
5. Aj z vibratorom je to super :)
Dufan ze som zodpovedala vase otazky a idem si vyprstovat bye
Ahojte mam problem uz som sa prstovala a ked som skoncila isla som na wc a ked som sa utrela mala som akokeby vytok ale to iba v ten den bojimsa mozete mi poradit ze co to jealebo co to znamena? Ďakujem dufam ze som este panna
buď rada, že si panna a prstovanie - načo to robiť? dospievanie tým neurýchliš. sebauspokojovanie ťa nenaučí milovať a obetovať sa pre druhého, naučí ťa len sebectvu, nechoď touto cestou.
Na lásku máš ešte čas, a zamilovanosť v dospievaní nie je naozajstnou láskou. Aj keď niektoré dievčatá - teenegerky s niekým chodia a myslia si, že ho milujú, dokonca s ním aj spia (čo je ozaj predčasné), stále sú psychicky nezrelé na vzťah a lásku ešte nepoznajú. Buď trpezlivá, všetko má svoj čas.
Ahoj mam 13 a som este panna...
Chcela by som sa skusit vyprstovat ale mam strach ze ma to bude boliet .. Tak sa chcem spytat ci tobje moc velka bolest :/
Dakujem za odpoved :)
Ahojte .. mám 15 a chcem sa informovať .. viete chalan ma prstoval a ja som pri to bola kusek opitá, ráno keď som sa zobudila tak som mala na gaťkách krv.. :-( no nemala som nič ako krámy len som tam mala krv.. nebola úplne červená .. od vtedy je všetko po starom výtok a tak.. prosím poraďte mi .. keby som náhodou išla na gynekologické vyšetrenie čo mám povedať :-D že neviem či som panna.. ?
Montesa, taky pekny nick a taky nulovy prehlad v problematike. :)
v poslednom case tu trolluju kadejake pochybne individua, nie som si isty, ci aj ty jedno niesi. ja ale rad vyvadzam ludi z temnot nevedomosti, takze tu mas moju ruku a pod...
1. moze a nemusi a je to uplne jedno ci ano alebo nie. pannou si dovtedy, kym do teba chlap nevsunie svojho maleho.
2. moze a nemusi. ak mas pochybnosti, obloz sa servitkami alebo sa rob vo vani.
3. ak si to este neskusala sama, nie si pripravena skusat to s niekym.
4. dieta sa prstovanim urobit neda, ale ak do teba chlap vsunie svojho maleho, mozes otehotniet ani nevies ako, a to aj vtedy, ak sa milujes po prvykrat.
Mam 15 rokov a chcem to skusiť s niekym skusenym mam 4 otazky : 1. Pri prstovani sa môže pretrhnuť panentská blana ?
2.Potečie krv ?
3.Mam to skusiť 1.krat sama alebo s niekym ?
4.Budem mať potom dieťa ?
:D :D :D
Vopred diki :D